Monday, 20 June 2011

Saya nak update pasal Awak, Awak n Awak~

Salam smua..dengan berbesar hati nye
I'm Bluewendy akan hadiahkan satu post pasal Awak-Awak smua!!
Sker tak?? Sker tak?? Sker tak?? 
*klu sker komen cepat2 kat cni okies, awak smua*

Tapi, Sape??

Haaaaa... itulah debaran yg di nanti2kan.. Ahakszzz~ *aku yg berdebar2 nih*
Tiap2 ari, akan ade SATU entry/post yg mengisahkan tentang blog korang n empunya blog itu..
Nak tau sape?? *I'm Bluewendy's followers of course!*
tunggu tepat kul 1.00pm (tiap2 ari auw~) 
akan muncul la Ahmad Albab!! Al-Kisah blog tuh dari I'm Bluewendy nie..

InsyaAllah smua akan dapat auw~ Antara masa dan penantian jek..Kih3.. 
Okies, aku nak tinggalkan korang dengan debaran tuh smua okies~


Love u All~
Nah sorang satu...hihihi..
Pssssttt!!! 
Start hari ini, aku akan berbahasakan diriku sebagai Cik Bluewendy di lam blog ini okies~
Satu agi, tgk wishlist Cik Bluewendy di sebelah kanan tuh, Jam tgn baru dah di checked!! Alhamdulillah..tercapai gak ade jam tgm baru..kih3..
k lah, adios~

4 comments:

  1. Tu Pic Blue Teddy Bear, nk real..post kt kmi..hihi

    ReplyDelete
  2. uwaahhh!! saye pon lom ade agi teddy bear biru cam nih..awak la adiahkan kat saye..kih3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..