Saturday, 14 January 2012

Wendy bawak anak-anak p Tesco..

Salam smua.. wat pe? sehat ke? 
Sblom tuh, Wendy nak mintak maaf lah 
coz tak sempat nak bw kat blog korang, 
nak komen mesej korang or like korangnye post..
Mintak maaf banyak2.. Serius bz untuk final exam nih...=.="


Haaa.. wendy skang dah kat umah.. yer, kat umah.. 
Home Sweet Home! tapi lom lik Terengganu lagi..hurm! 
Skang wendy kat Rawang, lepak umah abg wendy dulu.. 
Kerana amat merindui budak-budak nih smua.. Anak-anak buah cik wendy la..
hehe..bukan anak-anak wendy yek.. wendy lom kawin agi..HOHO..=P





Poyo tol dieorang nih..hahaha! 
Camnih lah bila lame tak jumpa..
Rindu sangat-sangat kat dieorang...



Beli cheese untuk wat cheese cake.. (^_^)




Mat K-Pop.. Haha.. senyum pon taknak, control macho tuh.. 
wendy dah puas suh die senyum..nak tau die jawab pe??

"Danish, senyum lah..masam jek muka tuh.." 
"Nish tak pande senyum.. macam nih jek la.." 
"atoyaiii....=.="

Senghal tol anak buah wendy sorang nih.. hahaha! lawak pon ade...


okies, sekian..muka wendy tak nampak..hahaha.. 
adios korang, kepada yang masih berjuang ngan final exam, Good Luck! 
Sayang mereka smua.. Sayang korang jugak.. 


P/S: When you love someone, you just do. 
There are no maybes, no buts, and no whys.. and I love You >.<


13 comments:

  1. kirim salam dengan anak. gua doakan lu agar sentiasa bahagia . keh3!

    ReplyDelete
  2. kirim salam kat anak2., gua doakan agar lu sentiasa bahagia ok. keh3!

    ReplyDelete
  3. wah, bershopping sakan. hehe..

    ReplyDelete
  4. @brader zaini: insyaAllah..tq2..hehe

    @cik tikah:hehehee.. shopping coklat jek..kih3

    ReplyDelete
  5. wendy ke yang buat cheese cake?

    peluk cium anak buah tu...nak2 yang "Mat K-Pop" tu...huhu

    ReplyDelete
  6. @ahmad Ali: try sampai buleh yek..

    @aien not alien:haha..kak ipar yg wat..kita tolong mkn jek..kih3.. ambik lah die..suka sgt senghal die tuh..haha

    @amir aizat:tq..hehe

    @blogtilldrop:ade..hehee

    ReplyDelete
  7. alololo.. comel je.. heheh. :)

    ReplyDelete
  8. wah baru habis exam anak2 dah basar dah huhu

    ReplyDelete
  9. terkujat baca title entry wendy nie..hehe. Makcik dia sengal anak2 buah harus sengal sekali. hehe.. tengok danish muka dia, slumber je.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..