Monday, 1 August 2011

Sticky Post~ Bloglist Ganu Kite by I'm Bluewendy

Salam smua.. Ini adalah Sticky Post sila ke bawah lagi untuk membaca post yg terkini..=)

Petang ini Cik Bluewendy nak buat satu bloglist untuk I'm Bluewendy nih.. Bloglist ini adalah untuk Blogger Terengganu sahaja. (bukan nak bias okies). Ini kerana, Cik Bluewendy dah nak berangkat pulang ke kampung halaman tak lama lagi, InsyaAllah esok ataupon lusa, So, Cik Bluewendy mahu berkenalan dengan lebih rapat lagi blogger-blogger yang duk Terengganu n berasal daripda Terengganu.. Al-Maklumlah, pose pon dah nak dekat, tambah raya sebulan lebih agi..


Apa yang korang dapat klu join Bloglist nih??
1. Dapat kenal Aweks2 Ganu n Pokwe2 Ganu.
2. Raya nanti leh la p beraya Umah kengkawan kat Ganu (klu ade rezeki).
3. Nak meriahkan lagi Blog2 korang dengan kawan2 yg berada di Terengganu.
(mana lah tau duk blog2 nih, rupenye jiran sebelah jek..hahaha).
4. Klu ada rezeki tuh, leh la balik nih kita wat reunion ke..Syiiooookkk jugak tuh..=P
5. Join lah, banyak agi yg korang dapat klu join..hhehehehee..(^_^)


Syarat-syarat nak join:
1. Duk Terengganu, berasal dari Terengganu dan masih menetap di Terengganu 
   (still balik kg kat Terengganu lah senang.. huhuhu)
2. Follow blog Cik bluewendy (blog nih la =)
3. Buat satu entry tentang blogslit nih tajuk "Bloglist Ganu Kite by I'm Bluewendy"
4. Copy n paste banner kat atas nih.. (klik dulu banner tuh auw, baru copy..)
5. Tag 3 rakan korang yg Ganu Kite gak..=) (klu tak cukup, it's okey..=)
6. Tinggalkan link korang untuk di jejaki kat komen post nih..(pastikan korang aktif berblogging)

Itu sahaja, mudahkan?? Sesape nak join bloglist Cik Bluewendy nih, silakan..jangan malu2 n segan2..sebarang pertayaan amat di alu2kan, Tarikh tutop?? sampai 1/8/2011. Okies lah tue lam 2 minggukan, Harap2 bloglist ramai lah yg join yek... Time kaseh smua.. Sayang korang!!! Tak sabar nak lik Terengganu nih.. hehehehee.. Adios~


27 comments:

  1. hi...salam...

    Jom join RedMattopStyle 1st Giveaway...Hadiah comel2 di tawarkan... =)

    http://redmattopstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam cik bluewendy,

    CikYana blogger terengganu
    Ok nak join..cam best jer :))

    CikYana bookmark dulu entry ni eh

    ReplyDelete
  3. err,sory tak dapat nk join.
    i bukan org ganu lah dear.

    ReplyDelete
  4. Untuk org terengganu je ke..tak best la camni..hehe

    ReplyDelete
  5. Wah.. cam berminat je nak join.. Saya pun orang terengganu gak.. selamat berkenalan yer blogger2 terengganu..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. MMMM...mm...saye orang johor ...

    ReplyDelete
  7. adoh...xleh join lah..saya orang Pahang..hehe

    ReplyDelete
  8. err....sy duk tganu....tp sy ore klate....hikhik...xleh join ke?peace...

    ReplyDelete
  9. ala saya orang selangor tak boleh join la cam ginie..hihi

    ReplyDelete
  10. dah join jugak..:)

    http://ennana-chenta.blogspot.com/2011/07/bloglist-ganu-kite-by-im-bluewendy.html

    ReplyDelete
  11. gane nk a,bik gambo tuh ...xleh kopi...ke xyah ltk gambo...haha...

    pahtu ..klu x tag member xcukup 3 org blh ke ..sy xdok pun knl blogger ganu..huhu ..br g wat blog neh ...xau gane

    ReplyDelete
  12. bukan org ganu x leh ek ? :( :(

    ReplyDelete
  13. dah join...
    tag 2 org je :)
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/07/bloglist-ganu-kite-by-im-bluewendy.html

    ReplyDelete
  14. best2..rasenye dah follow sini.. =))

    ReplyDelete
  15. alamak! sy perlis la. tak leh join, haha

    ReplyDelete
  16. HAHAHAHA..:)) bahasa mn2 je la dot..hentam saje la labu. :D

    ReplyDelete
  17. Jiran x boleh ke?? Saya kelate. Hehhehe.

    Tag awak.

    http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/07/contest-loving-couple.html

    ReplyDelete
  18. alahai,daku dari perak..xdpt join =(

    ReplyDelete
  19. bukan penduduk ganu..tapi baru balik dari ganu last week.. ganu percutian terbaik..!!! besh..!!! eerrr..boleh join tak..?? ;p

    ReplyDelete
  20. cam best jer, kite asal terengganu tapi sekarang duk johor, bulih join ker? tapi still balik terengganu 4 kali setahun.. ekekekkeke.. salam kenal2 lah.. dah follow sini, follow kite juge ye@@ http://mummymyza.blogspot.com

    nak amik bam lom jadi anak angkat ke??

    ReplyDelete
  21. join, harap lepas ni ramai ler blogger terengganu buleh follow kite..

    http://mummymyza.blogspot.com/2011/07/bloglist-ganu-kite-by-im-bluewendy.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..