Tuesday, 17 January 2012

wendy pon nak kawin jugak lah cam nih...

Makin montel jek pengantin baru nih..haha!


Salam smua.. semalam adalah hari yg sangat-sangat lah penat.. Sebab ape? sebab semalam adik wendy datang ngan husband die.. Pengantin barulah katakan.. Jeles plak tengok dieorang.. jalan pon berkepit jek.. adeh.. kena jadi tour guide plak tuh, pandang jek la.. pastu jalan sorang-sorang.. nih terasa nak kawin cepat-cepat nih...=.="


Semalam kitaorang p jejalan kat Times Square.. Sblom tuh p Lowyat belikan hp untuk adik kesayangan wendytuh.. Bertuah lah dah ade tepon baru, wendy nih bila ntah nak dapat tepon baru.. Memang penat gila shopping semalam..! smua wit yang dibawa habis licin..!


Pabila malam plak, kami p Downtown, Cheras.. bapak aihh jauh.. kaki wendy dah nak patah dibuatnya.. sekali lagi wit yang jual kepek selama nih, habis digunakan..haha! Sumpah lame gila tak shopping sakan cam nih..


InsyaAllah malam nih, kitaorang akan berangkat pulang ke tempat kelahiran kami.. iaitu Kuala Terengganu.. Dah tak sabar nak lik umah dan perkena ICT= ikan celup tepung, ABC= air batu campur, air kelapa, sotong celup tepung..dan yang paling dirindui.. masakan Ebu tersayang...


Bleh plak wendy tanya Danish, masin ke Hingus tuh.. =.="


Haaa.. Husna n Danish.. jangan nakal-nakal yek bila Ain takde nanti.. Danish, jangan sker kacau Baby Amani tau.. Husna plak, rajin-rajin baca buku.. Adeh, mau rindu kat mereka smua nanti..takpelah.. cuti pon 3 minggu lebih jek.. Nanti leh jumpa lagi..

"Ain, Ain.. bangun la.. dah pagi nie.."

Masih terngiang-ngiang kat telinga bila Husna masuk bilik n kejutkan wendy.. atoyaii..! nak tdo pon tak senang.. Yup! itu lah ucapan die bila pagi-pagi kejutkan mak sedara die yg sorang nih..haha! dari kecik sampai besar ayat tuh jek wendy slalu dengar klu pagi-pagi die datang kejutkan.. (^_^)


Dia bukan apa, nak ajak main lah tuh, ye lah.. bila Ain dia ade, mula lah suh tangkap gambar dieorang, macam2 posing dibuatnya.. sabor jek lah layan karenah mereka smua... Pape pon, bila dah lik Terengganu nih, maknanya dah jarang-jarang online lah yek.. Mintak maaf banyak-banyak lah klu tak sempat nak p berblog walking n komen kat blog korang okies.. Papai.. Tata..Titi.. Adios~


P/S:Jodoh ditentukan oleh Allah sewaktu kita berumur 4 bulan di dalam kandungan ibu. (Malaikat akan tulis nama kita, rezeki, kerja, kahwin dengan siapa, cerai atau tidak, anak berapa dan semuanya tentang diri) - Ustaz Azhar Idrus


So, Jodoh tuh dah ada.. kita kena sabar menunggu jek..teheee.. ;P



10 comments:

  1. insyaALLAH cuma tunggu masa aje kan..hihi.

    ReplyDelete
  2. kena cari and usaha jugak eh.. tnggu aje mana nak jumpa..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. jodoh itu rahsia allah.. kan wendy..? hehehe.. sabar menunggu. manusia di ciptakan berpasang-pasangan. :)

    minat gle dgn ustaz azhar idrus.

    ReplyDelete
  4. sakan berjalan eh wendy? walaupun terpaksa jalan sengsorang..haha. Layan kerenah anak buah memang terhibur, kadang2 pening jugak dengan mereka. Oh nanti jarang lah nampak wendy lagi dah.. tace care dear.. :)

    ReplyDelete
  5. lame x singgah jengok makcik ni.. t kawin jgn lupe jmput k ;p

    ReplyDelete
  6. budak2 tak sah tak belengass XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..