Sunday, 18 September 2011

Biskut Celup air..

Pagi yg indah.. Tido yg di temani air mata.. Tak perlu lah aku cerita kat sini.. Sangat menyakitkan.. Agarnya, aku nie hanya mainan jek kot.. Aku bukan budak kecik lagi, walaupon semalam aku tgk cite Tarzan dan Snow White.. tapi cite2 tuh sangat lah best!!




Arghhh! kisah ape aku dgn itu smua.. Biarlah.. Makan Biskut celup air lagi menenangkan bagi aku... Yup! aku klu makan biskut, memang kena makan dgn cara celupkan biskut tuh lam air.. Macam nih...











Aku makan biskut time petang2 jek.. pagi2 cam nih, memang tak sempat nak breakfast klu ade kelas la.. Bangun2 terus siap2 p kelas, memang tak bekpes pon..=.=' Pagi nih, rasa cam nak bekpes, tapi peroot masih kenyang, coz smalam dah makan bakso n chicken grill... Hidup dengan penuh makanan jek.. Alhamdulillah lah kan.. Rezeki kita murah di bumi Malaysia nih..




Biskut Lexus, Chocolate Cream.. Itu jek biskut yg aku suka makan, biskut len?? ermmm.. ntah, Ngaaappp! jugak klu lapar, tapi yg nih tetap jadi pilihan..




Kenapa aku suka makan biskut celup ngan air?? Ntah, ada kenikmatan yg tersendiri di situ, nak tau cam ne rasanya?? cubalah buat sendiri.. kompom pas tuh nak makan biskt celup air jek..(^_^)




Skang, sudu aku hilang, tak tahu hilang kemana, maybe dah kena masuk lam tong sampah.. Itu yg sdey, coz aku tak dapat nak makan biskut celup air lagi, tapi takpe.. pinjam jek sudu sape2 nanti or kebas jek sudu plastik kat cafe bawah bnyk2 nanti..=.='


Korang nak download tune yg best2 tak terus direct masuk tepon, 
try yang nih..memang syiioookkk THE CUBE






A girl is a girl; Sometimes she's moody,

emotional, clingy but she is still to be loved.



11 comments:

  1. BUDAK2 XDE GIGI JE MAKAN NEH..HEE

    ReplyDelete
  2. @encik axixou: sampai ati..saya ade gigi la..ggrrr!!

    ReplyDelete
  3. cicah air kosong je ke..hehehe..tp mmg best biskut lexus

    ReplyDelete
  4. ni biskut ni dulu fav gua ni...hahaha

    ReplyDelete
  5. mmg nikmat sangat kan.....ptg2 dok hostel mentedarah ni lah -.-

    ReplyDelete
  6. sedap cicah sekut dengan ayo :D

    ReplyDelete
  7. lama x beli lexus tu terlupa -__-!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..