Monday, 19 September 2011

Day Two: 8 thing I love

Selamat Pagi smua.. dah bangun lom nih?? uwaaarrrgghhhh!!*menguap Sblom nak siap2 p kelas nih, Cik Wendy nak cite sambung sal About 8 kita, yeaaahhhh!! dah masuk Day Two dah.. "8 Thing I Love". Apakah dia?? Korang nak tahu?? Harap dapat bertahan dan teruskan membaca okies...(^_^)

Setiap benda yg kita suke, pasti kita sayang dan hargai sangat2 kan.. Gitu jgak ngan Cik Wendy.. Bila dah suka sesuatu tuh, akan suka sampai bila2.. kadang2 Cik Wendy lain skit pada org lain.. Contohnya, Kpop.. ramai yg org suke, tapi bagi Cik Wendy, biasa2 jek.. Tak ambik port sangat, klu org tanye artis tuh name pe, langsung aku tak tahu.. haha!


K, lupakan itu smua.. itu terpulang pada diri masing2 nak suka ape.. Seperti yg korang tahu, Cik wendy sangat suka ngan warna biru.. Sampaikan tiap2 tahun, akan ade satu pasang baju yg berwarna biru untuk Cik wendy pake. Yup! smua orang dah tahu kan.. majoriti barang2 Cik Bluewendy pon wara biru. Klu lah warna rambut tuh di bolehkan, warna ape yg Cik wendy nak wat??? Hahhhh!! Btol pon, kompom warna rambut ku BIRU!! haha! peduli ape.. asalkan aku puas hati.. hik3..=P

O Mata Biruku!! memang warna BIRU tak kan lari pada diriku.. Kerana aku dah jatuh cinta pada SI BIRU.. Bintang2 di langit... Twinkle-twinkle litter star.. how i wonder what u r... alamak! tetibe nyanyi lak.. tau lah masih lam keadaan mamai agi..=.=' sabar yek.. nak habiskan lapan lah nih, cukop lah merepek yek.. 
I like stars!! cakap org putih skit.. haha.. Yup! Cik wendy sukekan bintang! Sangat2 suke kat nye.. Sampaikan....


 Kasut pon nak bintang...

Cardigan pon nak bintang...

Top pon nak bintang jugak...

Gelang Tangan Bintang.. yeaaahhh!!

Rantai.... Bintang...!! Biru lagi tuh..=)

Dah berbintang-bintang dah mata nih...Yang ketiga? Ape yg Cik Wendy suke?? Hah!! bagi tunjuk gambar jek lah kan... takmo explain panjang2.. korang pon masih mamai2 agi kan.. Monday's blueee..


Dalam banyak-banyak benda, yg nih jugak Cik Wendy suka kumpul.. Pantang tgk bangle atau gelang yg chantek2.. terus jek beli.. aargghhhh! dah lama dah shopping, accessories nih pon dah penuh dua beg..=.='

Yang ke-4, tak usah wat tak tahu.. Cik Wendy memang hantu eskem..!! nak eskem! klu majuk, nak makan eskem banyak3!! Biasanye eskem vanilla lah yg jadi mangsa.. Padahal aku nih tak sedar diri, coz bila makan benda yg sejuk like eskem, batuk dan sakit dada akan datang.. Dulu mase kecik2 ade asma.. huhu..=.=' tapi nak wat camne, bukan knal sakit Cik Wendy nih.. lalala.. Nanti klu sesak nafas, tolong bagi CPR k, tak pon CPU, baling jek.. terus sedar! haha..

Yang ke-5 sukakan art atau seni.. Seni mempertahankan diri ke?? bleh jugak tuh.. pernah lah masuk taekwan-do dulu2.. tapi tak sampai tali pinggang hitam lah.. haha.. Bukan seni tuh, tapi seni lam lukisan2 nih.. ade jugak lah darah seni tuh lam diri nih.. ntah dari mana dapat pon Cik wendy tak tahu lah kan...





Camne?? ada bakat tak?? komen skit.. Klu tak habiskan dakwat pen, memang tak sah lah kan... Teringin nak belajar wat grafiti, tapi takde kesempatan.. huhu..=.=' Dah, lupakan jek lah niat tuh...

Yang seterusnya, yang lain tak bukan, Cik Wendy suka ambik gambar..!! Klu bleh smua moments pon nak snap.. Alhamdulillah sem nih, Cik Wendy ada ambik skill class photography.. hik3.. leh lah menimba ilmu lam photography nih kan.. Semoga apa yg di impikan menjadi realiti.. yeaaaahhh!!

Budak-budak.. sape yg tak suka budak2 kat sini?? Angkat tgn... Hah! yg tak suke tuh, leh close jek 
I'm Bluewendy nih.. korang tak leh join sini, coz Cik Wendy sangat sukakan budak-budak, sampaikan ggt pipi dieorang.. haha.. *tuan blog sangat kejam. 


Tengok, sape2 yg tak suka budak-budak yg still baca entry nih, maybe akan terus suke budak-budak bila tgk gambar nih.. errrrkkkk! *muntah hijau.. Dulu pon kita pernah jadi budak-budak gak kan, macam mana org yg lebih tua syg kat kita, macam tuh lah kita syg kat budak-budak nih... Mereka penghibur hatiku yg lara..=)

Last but not least, *kenapa lah asyik nak speaking jek nih, mamai sudah datang la... Setelah penat korang membaca dan mencuci mata ngan gambar yg besar gabak nih kan, Sblom tuh, mintak maaf dan ampun jika Cik Wendy terlanjur perkataan, terkasar bahasa yek.. Yang paling last nih jugak mungkin satu pengakuan yg berani........


Sekian, terima kasih (^_^)


"Boys are like stars...
only one can make your dreams come true.." 




12 comments:

  1. suka bintang gok ...bintang tujuh ....

    ReplyDelete
  2. haha..gua teringin gak baling cpu nih..tu la, gua rasa yg xnmpk tu pun ada bintang kn?

    ReplyDelete
  3. @mohdhazlandreadlock: hik3.. cari kan satu bintang tujuh..=)

    @gua tertidur:ape yg tak nnmpk??? =P

    ReplyDelete
  4. @abg stalker: haha.. okies lah tuh klu dah tahu.. =)

    ReplyDelete
  5. budak kecik tu msti jerit2 help, help, kena gigit ni *dlm ati jaa laa ^^

    ReplyDelete
  6. @nick dot anis: hik3..tapi simpan jek, coz tak muat..=.='

    @caliph: hahahaa! agak lah.muka pon takt jek..hik3

    !jiwa kamikaze: hahhaa...sshhh!!

    ReplyDelete
  7. twinkle twinkle little star . haha

    cantik kasut tu . hee

    :)

    ReplyDelete
  8. cik bambam suka rainbow kaleeeerrr.. :P

    those bangles are really cute okehhh!!

    ReplyDelete
  9. twinkle twinkle little star ~
    tak pernah jumpa girls minat bintang.
    hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..