Monday, 26 September 2011

Karok & Tutti Frutti

Salam smua... Nih cite sal ari Sabtu lepas.. Korang....Yeaaahhhhhh!! ari Sabtu lepas kluar dating.. Dating la.. ngan kawan2 gurlz Cik Wendy.. 

Hari nih sangat2 lah F.U.N.! Ngah duk golek2 atas katil, tiba2 Pka tepon..

Pka: Yus..wat pe 2? tak kuar ke ari nih?? jom kita kuar.. kitaorg dah bosan duk lam bilik nih...
Aku: hik3..nak kuar p mane?? 
Pka: Jenjalan la..nak p karok!!  
Aku: boleh jugak tuh...!

Sangat lah excited, then siap2 kul 3 ptg tadi terus kuar! Jalan punya lah bz jek kan ari nih... Layan jek lah.. P karok kat Danau Kota jek..hik3.. 2jam kitaorang karok.. Sorang sore dah macam Siti Nurhaliza, soranga agi cam Ning Baizura n sorang agi cam Agnes Monica..


Memang layan jek lah kan.. hahaha!! smua lagu kitaorang tibai.. dari lagu Siti, Awie, Anuar Zain, Sampai lah ke lagu Inul.. Waaarrgghhhh!! smua lagu part tarik2 nafas panjang kot.. tercabut anak tekak!! eerrrrkkkkk!! 2 orang tuh Pka n Marini okies lah kan.. sore memang sedap.. yg Cik Bluewendy nih, aduyaiii.. pecah sore nih.. hahahaha..=.='


Pas dah karok ape bagai, tiba2 tengok ade kedai Tutti Frutti kat Platinum Walk tuh, ape lagi...!! Jom makan Eskemmmm!! yeaaaahhhh!!! Dah beli satu bekas besar Tutti Frutti tuh, kitorang pon plan lah nak p Taman Layang2.. Tapi apakan daya.. Dah masuk Greenwood, jalan mau jem gila senghaaaallll~





Ape lagi, nah..terus makan Tutti Frutti tuh..Nyummmm3!!! Memang sangat2 sedapp... memang berbaloi lah ngan harga dia.. hahaha... Korang nak tahu bape harga die? Try p beli skali tgk.... Tapi memang tak cukop ase makan tadi..hik3..=P Dah la Cik Wendy nih antu eskem..lalalala *memang mahal kot..! =.='



Licin Doooo~ Sekian.. Mode merah.. =P Enjoy karok...!! Love u all~

Nota Hati: Rindu kat ebu~

13 comments:

  1. mesti sedap kan. tak penah makan lagi :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..best ny siap makan suap lg..haha

    ReplyDelete
  3. ermm... mne sedap eh tutti fruiti dgn BR??

    ReplyDelete
  4. memang mahal pun tuti fruti ni.haha

    cukup la sekali dah kene dengan adik sendiri sekali sampai 3 bekas yang besar tu dorang selamber je cedok2 mcm2..haha

    nasib la sedap even duit melayang T_T

    ReplyDelete
  5. fuyooooo. fruttu tuttu. bak sikit? heheh

    ReplyDelete
  6. haha! ok sila update sessi terlanggar anjing dan dikejar bomba pula. :P

    ReplyDelete
  7. amboi licin habis tutti frutti. confirm sedap hingga menjilat jari ;)

    ReplyDelete
  8. mak aiiii,besau gilos! tau dah dia mahai,tak sanggup nak p makan,haha

    ReplyDelete
  9. hmboi... mcm best je... ^_^ enjoy

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..