Friday, 2 March 2012

Wendy minat Agnes Monica, tolong percaya!



Assalamualaikum..=)

Korang ngah wat pe?? 
ari nih takde mood nak taip lam english.. 
penat nak perah otak..!
hahaha..! pape pon, malam nih wendy nak 
lepaskan tension kat otak nih!
Tension gila weyh, bila kena wat online kuiz, 
alih2 p Cyber Cafe kat hostel, last-last tutop..=.="

nak online pake wifi, lembap nak kiok!
so, terpaksa p redah hujan p Cyber Cafe kat hostel seberang..
Sabor jek lah.. mau jek wendy nangis kat tepi jalan tuh..
orang tak tahu kan kita nangis ke ape, coz hujan..


pape pon, dapat menahan diri nih dari menangis depan orang ramai..
pale dah ase sakit dah coz tekanan.. sabor jek la..

So, nak ape kate kita layan jek lagu2 nih..jom!



lagu wajib time karok!




kelakar jek lagu nih.. Bilang saja.. lalalalaa... =P



R.I.N.D.U
seriously rindu kat dia beb!

Asal wendy minat dia ek? ntah lah.. dia nye style best!
berani mencuba..! sore pon best..!
k lah, nak out dulu..adios~


3 comments:

  1. tak boleh nk layan, pakai wifi hostel. youtube blocked. sobsss/

    ReplyDelete
  2. kita suka karok lagu mtahariku. hakhak.... feeling wehhh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..