Tuesday, 14 January 2014

Photo Bombing Oleh Umair Danish

Photo Bombing Oleh Umair Danish
Geram jek tengok Umair Danish nih..hehehee

..بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Photo Bombing Oleh Umair Danish | Selamat pagi kepada semua. Macam biasa..dah jadi insomnia macam dulu-dulu kala.. tdo pon bila ngantok.. Kali nih Ain nak bercerita pasal photo boom.. apa ek photo boom tuh??

Photo Bombing Oleh Umair Danish


Menurut wikipedia, photo bombing is the act of inserting oneself into the field of view of a photograph, often in order to play a practical joke on the photographer or the subjects. Haaa.. korang paham tak? klu tak paham p google translate.. ekekeke

Macam kornag tak pernah buat kat photo boom nih kat kawan-kawan korang yang tengah snap picture.. Aiihhh... kali  nih ain di photo boom oleh si cilik Umair Danish nih.. ade jek die nak peace sana..peace sini..
hahahaa.. bila tengok balik..kelakar btol.. =D

Hepi jek bila tengok gambar-gambar yang di photo bombing oleh Umair Danish nih.. yang nih paling lawak..


hahahaha.. adeh.. nampak lobang hidung.. sempat lagi die nih.. Mereka lah pengarang jantung Ain.. gelak sorang-sorang bila tengok gambar-gamabr anak-anak buah nih.. hehehee.. k lah.. nak tdo dulu.. slamat pagi.. klu korang ade gambar photobombing yang best2.. share lah kat cni yep... adios~



3 comments:

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..