Tuesday, 14 January 2014

GA Pertama 2014 PariPariPutih

GA Pertama 2014 PariPariPutih
Klik Untung join GA Pertama 2014 PariPariPutih

..بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

GA Pertama 2014 PariPariPutih | Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua pembaca blog Ain nih. Semoga korang semua dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya... Semalam Ain baru jek sampai di Rawang, selama 3 hari 2 malam di Perak, mengikuti program Sahabat Media disana.

Nanti Ain update plak pasal aktiviti Ain di Homestay Kg.beng dan beberapa aktiviti perasmian seperti Perasmian Brosur Pakej Pelancongan Keretapi dan juga Perasmian Victoria Bridge.. Memnag banyak kenangan manis kat sana.. Tak sabar nak update dan share ngan kornag semua.. =)

GA Pertama 2014 PariPariPutih

Alhamdulillah, hari nih baru berpeluang nak online sepuas-puasnya dan update blog Ain nih..  Haa.. korang nampak tak Banner yg cun melecun kat atas tuh? 

Ok, dah lama Ain tak join GA nih.. kali nih berkesempatan join GA kak PPP.. Syarat2 nye senang jek..

1 - Follow blog PariPariPutih
2 -Add PariPariPutih di FB https://www.facebook.com/noor.zaime & LIKE page          https://www.facebook.com/pages/BLOG-Paripariputih-Memang-Layan/169967909765290
3 - Masukkan blog PariPariPutih dalam bloglist korang
4 - Buat satu entri mengenai GA (menggunakan tajuk di atas) dan back-link ke komen entri ni
5 - Dalam entri perlu ada Banner GA 2014 PPP (copy di atas).
6 - Last sekali di muka bawah dengan tidak lebih dari 100 patah perkataan sila sambung ayat ini:
     Blog PariPariPutih best sebab..................

Hadiah-hadiah: 
  • Kemeja T Ekslusif PPP untuk 3 pemenang utama
  • Top up RM10.00 x 5
  • Top up RM5.00 x 12


Tarikh Tamat Pada 7hb Februari 2014, jam 12.00 pm.

Haaa.... Itu lah antara syarat-syarat GA Pertama 2014 PariPariPutih dan hadiah-hadiah yang ditawarkan.
Okies.. jom kita join sekarang.. =)

Blog PariPariPutih best sebab gaya penulisan kak PPP sangat sempoi, banyak unsur-unsur humor dan yang penting banyak info yang menarik dan perkongsian yang berguna kepada pembaca. Selain tuh, blog PPP nih bila kita bukak jek, mesti dengar lagu yang best dan mendayu-dayu. Sangat tenang bila tengah baca blog PPP. Blog PPP juga banyak entry tentang gathering bersama rakan blogger yang lain yang mana menarik lagi peminat blogger lain untuk bersatu padu dalam dunia blogging nih. Selain dapat eratkan silaturahim, blog PPP banyak berkongsikan tentang masakan dan juga makanan. Tahu-tahu jek lah kan, ain memang suka makan. Aih.. tak cukup agi 100 perkataan nih.. acane nih?? Mohon kak PPP menabah baca apa yang ain merepek nih..kikikiki...Pape pon.. I love you kak PPP <3


Okiess... selesai sudah mengjoinkan GA kali nih.. korang?? Jom join cepat2 sebelum tarikh tutup...Adios~


4 comments:

  1. lol lab you 1000 years ain thanks join... best tak kena raging?? wakakakak ^..^

    ReplyDelete
  2. lab you tooo up to 1001 years.. more than kak pari pari.. heheheheh

    ReplyDelete
  3. singgah melawar dari GA yang sama :D
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  4. gud luck!btw follow sini dan dari GA yg sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..