Wednesday, 11 December 2013

KONTES U-BLOGGER

..بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Assalamualaikum korang semua, macam mana weekend korang kali ini? Ada best ke?? Mesti rehat kat umah puas2 kan.. tak pun, jimba-jimba ngan family dan rakan-rakan sungguh2 kan.. 

Ain ada join satu konteks nih, sangat menarik dan mudah untuk disertai. Nak menang adiah pun sangat2 lah mudah.. adiah plak menarik hati keremajaan ini tau.. jom kita tengok kontest ape.

KONTES U-BLOGGER


PELANCARAN | KONTES U-BLOGGER | Assalamualaikum, seperti yang di war-warkan sebelum ini, maka hari ini bermulalah Kontes U-Blogger yang bertujuan membuka ruang kepada rakan-rakan Blogger yang sudah mempunyai brand dan service mereka sendiri untuk sama-sama mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka.

KONTES U-BLOGGER
BANNER U-BLOGGER

Syarat-syarat Penyertaan

1. Mestilah Blogger yang berwarganegara Malaysia.
2. Follow blog www.mawardiyunus.com [klik]
3. Buat entri bertajuk KONTES U-BLOGGER
      *sila copy coding berikut dan paste di ruangan HTML
4. Sila backlink banner U-blogger ke entri ini.
5. Jawab 1 soalan berkaitan dengan penaja Kontes U-Blogger dan Tinggalkan URL entry dan jawapan anda ke dalam ruangan komen entri ini. * awas jangan jawab dan letakkan jawapan soalan kontes di dalam entry anda untuk mengelakkan peserta lain "copy & paste".


  SOALAN : SIAPAKAH PEMILIK MYWIFE CLOSET?


6. Follow blog, Like fanpage penaja dan Follow Google+ penaja.


Senarai Blog U-Blogger

U-Blogger Mk Syahir ~ fuh.my [klik]
U-Blogger Dik Bee ~ www.dikbee.com [klik]
U-Blogger Hafizzy Aziz ~ www.fizgraphic.com [klik]
U-Blogger Sue Izza ~ myputeri21.blogspot.com [klik]
U-Blogger Qaseh Dalia ~ www.qasehdalia.com [klik]
U-Blogger Nurramizah Fadzil ~ supersihat.com [klik]
U-Blogger Pari Pari Putih ~ www.paripariputih.com [klik]
U-Blogger Marqis Careno ~ marqiscareno.blogspot.com [klik]
U-Blogger Korakora Art ~ korakoraartdesign.blogspot.com [klik]
U-Blogger Zulhilmi Tempoyak ~ www.zulhilmitempoyak.blogspot.com [klik]
dengan kerjasama Kelab Blogger Ben Ashaari [klik]



Senarai Fanpage U-Blogger
 



Menarik bukan.. selain eratkan silaturahim sesama kita nih, boleh lah kita window shopping sambil layan cite korea kan..hehehe.. ape lagi korang!! jom sertai sikalanggggggggg!!!

Adios~


9 comments:

  1. Tq ain sebab join kontest U-Blogger ni :). semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. salam..ayu dtg dari kontes yg sama...good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen simple...boleh la join ye nanti...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/kontes-u-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Yeah ain join. Mhn buatkn entry ni tuk aku. Mlsla nk taip dlm hp hahahaha

    ReplyDelete
  4. Best of luck ! Haa jom buat duit secara online. Masyuk masyuk ! http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/tutorial-daftar-8share.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..