Thursday, 29 November 2012

Chocolate Cadbury Make-Up

Salam Smua.. 
Hari nih dah hari Khamis kan..kejap jek masa berlalu.. 
lagi tinggal sebulan nak habiskan sem 1 nih..Waahh..! nanti dah bulan dua dah masuk Sem akhir kat sini.. 
Excited sangat nak grad.. tak sabar dah..Tengahari nih wendy nak tayangkan make-up wendy..

Make-up nih di namakan Chocolate Cadbury.. 


Telan air liur jap tengok coklat nih.. dah lame tak makan kan.. =D


Photobucket

Romantic make-up inspirasi dari coklat cadbury...
Agak-agak klu kai bulu mata palsu lagi nampak macam barbie doll kan..
hehehe.. Bahagian kening, tak bape nak menjadi agi..masih lam practice untuk mendapatkan kening yang nampak cam cukur.. tapi tak cukur.. acane tue..
Dia ade satu teknik.. tanpa perlu cukur kening, tapi still leh nmpk gorges!! 



Photobucket

Okies..after dah di masukkan dalam adobe photoshop..
Tadaaaaa! anggun gitu.. rase nak tampar diri sendiri.. 
In reality muka tak flawless camnih pon.. hahahaha..!!
Still ade parut jerawat.. 


Nampak gayanya kena makan vitamin C bebanyak..
Macam Puan Felinna nih..


gorges okeh muka die..!!

Sesape nak VITAMIN C+PURE COLLAGEN nih??
Leh order ngan wendy okies.. 



10 comments:

  1. Pandai wedny make up.. MM dah lma tak praktik make up.. Dah asik terperuk kat umah ni, malas pulak nak usik barang make up.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. @azzah: saya budak baru belajar..hehe

    ReplyDelete
  3. @Misz Mieza : baru blaja gak ni MM.. hihihi.. kat umah make-up okeh ape, untuk suami.. dapat pahal woo.. ;)

    ReplyDelete
  4. boleh caye ke pil tu ?

    berapa harganya ?

    ReplyDelete
  5. tomei mekup2 hihi sheda pun suke makeup2 hihihi da folow kmu k

    ReplyDelete
  6. @cik pensil: insha Allah leh.. di luluskn SKMM harga RM85 sekotak include postage..=)

    ReplyDelete
  7. @sheda ucu: tq sheda.. nnti wendy follow balik.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..