Sunday, 18 December 2011

Taik Hidung batal wuduk??


hensem nye awak..=.="


Selamat Malam smua.. Wahh! Penat nye p dating tadi.. Gembira, riang dan ketawa.. Maklumlah.. baru nak rase berdating sakan ngan girlfriend wendy..hik3.. Dating ngan girlfriend jek lah yang mampu.. nak dating ngan boyfriend blom mampu lagi..=P

Hah! Nak tanya nih, sape kat sini sudah-sudah mandi, pake baju ape smua, korek taik hidung?? *sowi lah soklan kurang mumayiz skit* Pastu korang pon baru lah teringat dah ambik wuduk tadi.....=.="

Agak-agaknye korek taik hidung batal wuduk tak??

Jawapannya........ Btolll...!! 10 markah untuk anda.. Aik? mana jawapannya cik wendy oi...=.=' hehehehe.. ye..ye... jawapannya tak batal wuduk tuh.. klu tak caya p tgk kat SINI


Sah wudhuk anda , kerana tahi mata bukanlah najis . Bukan setiap yang kita panggil “tahi” itu najis , seperti “tahi hidung”, “ tahi lalat “, “ tahi miyak “ dan “ Kueh tahi itik “ (sejenis kueh yang popular di Pantai Timur).


Wendy pon kadang-kadang selalu kompius sal benda nih.. Alhamdulillah hari nih tergerak untuk search sal benda nih.. Harap dapat bagi penringatan kat kita smua.. supaya tak 'was-was' lagi.. PEACE!

Nak tgk wendy korek hidung ke?? tak yah lah kan..hehehe..=P Klu btol-btol nak tengok p SINI.. tak senonoh btol..=.=" adios~



10 comments:

  1. owhh,
    tak batal wuduk rupe nye.

    okay, baru tau. time kaseh :)

    ReplyDelete
  2. huhu..tahik idung tak buat batal wuduk..tapi yang korek untuk dapatkan taik idung tu la yang buat batal wuduk..hehe

    ReplyDelete
  3. tahik hidung tak batal ternyata....

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  4. yeh!

    x batal!

    kay suke terkotek hdung,
    isi mse lapang

    ReplyDelete
  5. oyeah xbtl rupanye.tengs gtau ye.:)

    ReplyDelete
  6. kite pun konpius.... tp mcm lawak je persoalan ni kan :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..