Saturday, 15 October 2011

Real Steel & Al-Hijab


Yeaaahh!! Smalam Cik Wendy tgk 2 cite sekaligus.. Buang tebiat namanya..=.=' Cite Al-Hijab, seram gak mula-mula.. lame2 cam tak logik lak.. bleh jalan kaki sampai ke umah lam satu malam..Padahal jauh tuh die lik kg. huhuhu.. pape pon, cite tuh agak menyerakkan jugak la..=.='


Cite Real Steel lak.. Korang mesti tgk cite nih, memang mantap gilessss!! Best gileess!! ade value die lam cite tuh.. Sape tak tengok memang rugi ler.. huhuhu.. Ase cam nak ade robot sendiri jek.. yg robot pompuan, pastu warna biru, pake skirt! waaahhhhhh!! Mesti cun seyhh! 



Chantek tak buih tuh?? yup.. itu buih Breast Cancer Awareness,
 yg sedang berlangsung kat Pavilion. Sama-sama kita support kempen nih..=)



Saya rasa klu si Syafiqa Syeba tgk kete nih, mau die nanges golek-golek nak beli kete nih..!! Kompom!



Peluk-peluk benda hijau nih.. lam nih ade kipas.. hahahaa..
Ntah camne orang tuh leh duk lam tuh..=.='



Pas dah penat berjalan-jalan kat Bukit Bintang, ape lagi melantak lah..!!
Ngaaappp A&W.. Nyummmmmm3!!




Dan baby nih sangat cumey!! Tido cam tuh jek..olololoooo....



 
Nih plak Mama pade baby tuh..=.=' 
hahahaaa! opssss! saya masih lom kawin...
Harap Maklum..=P


Bila bangun pagi nih, dadaku sangat sakit..=.=' Berkahak-kahak jek.. Ntah knape lah.. dah lame takjadi cam nih, maybe sebab duk sebelah orang isap rokok semalam..=.=' Second hand smoke.. Bahaya gak tuh.. Sangat tak leh nak bernafas nih... Aduyaiiii...!! Senggghaaaaaalll..!! Dah lah, nanti kita wat satu entry sal  second hand smoke okies..! Geram! adioss~



12 comments:

  1. sabar eh,akak...mungkin kahak tu tak tahan nk keluar...haha...

    ReplyDelete
  2. peh kereta pink tu! buat gua rasa nak rompak je! lalalala :P

    ReplyDelete
  3. laaaaa,, ingtkn movie tdi... comey nya adik tu.. mcm nk gigit je pipi dia..hi3..;P

    ReplyDelete
  4. comel baby tu..geram..

    best tengok wayang ni...ok..

    nak kena tengok ni..daaa... :)

    ReplyDelete
  5. damn damn damn damn!!!!! suzuki swift hello kitty.!!!!!!!!!!!! shit nak pegi pavi nowwwww!!!!

    ReplyDelete
  6. bestnya tengok wayang. baby tu tdur comel je..

    ReplyDelete
  7. isk3..kuatnyer dia jalan2..dah la tak ajak apik..uhhhhhh

    ReplyDelete
  8. salam..best eh real steel..mmber2 da jak tgk tp bz la akhir2 ni..hadoi..

    ReplyDelete
  9. lawanye kerete pink tu !!

    klo dpt kn best..

    ReplyDelete
  10. BESTNYA dapat tengok wayang
    CANTIKNYA kereta Hello Kitty
    SEDAPNYA a&w
    GEBUNYA panda hijau
    COMELNYA baby

    p/s : lme tk terjah blog bluewendy. btw, secondhand smoke tu apa ek? hehe!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..