Sunday, 9 October 2011

Go Genting!!

Pagi semua.. Uwarrgghhh! *geliat sampai patah tengkuk! Adeh, bangun lah mucuk2 ku sekalian.. Tak mo tdo agi.. bangun2!! meh baca entry Cik Bluewendy nih..=P


Genting Hihglands.. Akhirnya kami smua sampai di sana.. Alhamdulillah kami selamat pergi dan selamat kembali.. Time kasih pada kengkawan & korang smua coz mendoakan keselamatan kami..Peace! Klu dah p Genting nih, rugi lah klu tak ambik gambar kan.. heeee~ Nah lah gambar2 kami kat Genting untuk sarapan pagi korang..=.='

 Kami singgah dulu berpicnic.. Bekpes ape lagi klu bukan Sandwich & Nasi Lemak yg kitaorg buat..=)


 Ini lah nasi lemak nye...!! Sedap sangat!!


 Cable Car yg panjangnya 3.38km.. Perrghhhh!! Gerunnnnnn!


 Gemooknye Cik Bluewendy.. haha! 


 Akhirnya.. tercapai jugak hajat kitaorang p Genting..Alhamdulillah... So, Ape lagi enjoy ler....=P

 Outdoor Theme Park...


 Spinner nih sangat menakutkan.. jerit puas ati.. haha!


London brige is falling down..falling down..eh, nih lam London Bus..=)


 Cik Bluewendy & Marini


 Yeaaaahhhh!!! Sangat excited..lalallalalalaaaa~


 Jet pejuang nih jugak yg kami naik kan.. haha


 Ntah apa yg kami tengok pon tak tahu lah..=.='


 Sesi menguruskan kaki.. Perghhh! memang lenguh gila kaki nih kayuh benda alah nih..=.='



Jangan tgk dinasour tuh wat ape.. tengok kami nih, =.=' Masa nih nak p masuk lam Sungai Rejang Flume Ride.. Korang tgk jek lah back pack kami tuh, sebenarnye dah backup baju coz, main Flume Ride nih, memang basah habisss!! Syioooookkk gila men Flume Ride nih..Seronok sangat2~ Korang cuba lah main.. tapi jgn lupa bawak baju spare..hik..hik.. Klu tak basah kuyup ler..=)


Boleh di katakan smua permainan kami main.. Alhamdulillah masa mula2 sampai, cuaca cerah jek.. Tapi masa nih nak p men Roller Coaster, tapi tutop lak.lam kul 1 baru die bukak, so kami p lah men permainan lain dulu.. Dah pusing2 & penat berjalan, peroot pon dah gendang gendut tali kecapi dah... 


Untuk mendapatkan kenyang peroot suka hati, kami pon p ler menjamu selera yg kebuluran nih.. perrghhh!! Untuk makluman, nak makan kat sini prepare mind set & duit yek..hik..hik.. Ngah2 makan lak.. Shhhhoooooooooo~ Hujan turun *sowi tak tahu hujan bunyi cam ne* wahahahaha! nasib bek duk bawah payung, tapi kena jugak tempias nye..=.='


So, keran hujan turun, smua permainan di berhentikan untuk seketika..=.=' Fruuussttttt! tak leh nak men Roller coaster tuh, tapi tak pe.. rileks2 dulu...Uik! banyak agi nak cite ngan korang nih.. Malam nih Cik Wendy sambung agi okies..=) Nanti penat lak korang baca entry yg panjang menjelir nih..=P


Hehehe... korang p lah mamam/makan/lunch/bekper/branch(bekpes+lunch) 
Selamat Menjamu Selera smua..=) Jumpa malam nih plak..adiossss~

Klu korang nak baca sal Genting History leh p SINI  
Klu korang nak Chill p SINI



7 comments:

  1. bestbest! gambar naik rollercoster takdak? konfem tu muka lagi excited :D lama giless tak pergi genting...

    ReplyDelete
  2. nak ole2 dr genting?..




    p/s: le je hang out same..

    ReplyDelete
  3. waa..sonok lhaa dpt g gnting..nak gak !! heheh ^^
    p/s : cam sdap je nasi lmak 2 ! nak !

    ReplyDelete
  4. bestnye...teringin nak naik yang kayuh2 kat tasik tu...lenguh eh???

    ReplyDelete
  5. syok gile...nak pergi juga la...hehe

    ReplyDelete
  6. game paling tak leh lupa yg MDT pernah main ialah benda alah yg tinggi pastu menjunam tu..sumpah! rasa nak tercabut nyawa..grrrrr

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..