Monday, 10 October 2011

Go Genting 2..!!
























Jangan sesekali KLIK pada gambar okies..


Tengahari... wah2!! dah Isnin kan.. cam ne korangnye last weekend? ade fun ka?? klu takde fun, meh kita kongsi fun nih same2.. hepi reading..=)

Kita sambung sal p Genting pada 8hb Oktober 2011 okies.. Tengah kitaorang makan tuh, hujan lak turun ngan lebat nye.. Angin bertiup kencang... smua pokok tercabut, kami memaut antara satu sama lain, Akhirnya selapas sejam berpaut pada tiang elektrik.. Bannngg! cite ini tipu sahaja..=.='


Pas pada hujan tuh, memang kami dapat rasa angin yg kuat..kabus menyelubungi seluruh Genting Hihglands itu.. Kami yg kesejukan nih, memang beku jek duk kat situ.. hahahaa.. korang nak tengok cam ne kabus tuh?? Cam nih hah....


tengok.. sejuk gilesss~


Ngan pka..hik3.. P SINI nak tgk blog die



Dah rase duk kat oversea nih..=P


Time sejuk-sejuk cam nih Sweet potato lah yg terbaeeekkkk!! 
Sorang satu dapat sweet potato, Time Kaseh kat sepupu Aida.. (^_^)


Pka yg cumel..suke lah baju awak tuh.. hehee


Matahari..... Angin kuat bergoncang jek ase..=.='


Budak kiut berlatar belakangkan Hotel First Wolrd


Dinasourland....


Si sepupu Aida.. namanya Fido.. 
Dialah yg jadi jurugambar kami sepanjang kat Genting nih.. 
Time Kaseh..=)


opssss!


Aweksss~ 


Kenangan yg indah...=)


Awek bunga.. ade ke patut Marini p petik bunga tuh.. Kenangan katanya.. hehee


Dah nak balik dah.. snap dulu..


Yeaaahhh!!

Akhirnya.. kami bersedia untuk pulang..ikutkan hati nak pusing2 lagi.. Tapi apakan daya.. Cuaca sejuk sangat.. tak tahan..! nak men permainan pon tak sanggup. Mau beku jek klu men Roller coaster tuh..=.='

Takpe, InsyaAllah klu di murahkan rezeki dan di beri peluang agi, kami nak p sekali agi ke Genting tuh, nak masuk Snow World plak.. -8 darjah celcius.. Sanggup tak sanggup.. Smuanya untuk dirasai dalam menikmati hidup ini.. hehe.. tol tak? klu tak btol.. Tipu lah.. Smua orang nak merasa sekali lam seumur hidup kan..Peace!

Skang,jom ler kita p lunch..lapoorrr~ Time kaseh kerana sudi membaca cerita Cik Wendy yg tak bape di ceritakan..hehe.. cuma banyak gambar jek.. Ini pon sebahagian jek yg upload..nak upload smua?? Tak pe lah.. berpinar-pinar mata nih nanti..hihi.. Adios~



9 comments:

  1. yuhuuu.! cuti kite best gile kan kan kan???

    ReplyDelete
  2. last saturday hampir2 naik genting..tp kansel sbb ujan..at last meronggeng ke tempat lain..

    ReplyDelete
  3. seronoknye!!
    aima tengok dari jauh je la..
    huhu..
    tengok dr balkoni hostel.. :(

    ReplyDelete
  4. woww . best nyer . tgk gmba pun dah taw senjuk nye cmne .

    ReplyDelete
  5. wahhhh!!lama dah tak gi gentinggg!!huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. untunglah dpt g genting..bln ni gua sengkek..kereta oh keretaaa :P

    ReplyDelete
  7. weeeekkk~ bestnyeeee~ jelez gler tgk~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..