Sunday, 30 October 2011

Dinner DG5

Weheeee...!! Ngah wat pe 2?? bosan tak rini?? ala..korang mesti dah p bershooping sakan kan rini.. huhu.. Cik Wendy baru jek habis exam kul 12.30pm tadi..penat..=.=' ngan cuaca nye panas terik.. balik2 terus p melepak makan2 kat bilik Pka


Owh! ritu.. 26hbOct 2011, saya ade p sambut Deepavali ngn dieorang nih.. Yer... Roommate lama saya mase kat Nilai.. hihi.. Dinner jek ngan dieorang smua, Alhamdulillah dapat gak kumpul 5 kerat budak ribena nih.. Memang rindu habis kat dieorang.. Smua cite kami kuarkan... haha.. dari pasal kat Nilai dulu sampai lah kat Gombak nih... Sampai kan dah bertukar-tukar pakwe dah kan..=.='


Mula2 nya nak jumpa kat Evoke Cafe, tapi sekali Evoke Cafe tutop lah plak..So, turun lah bawah kat HS Cafe tuh... Skali ade Cafe yg baru bukak.. Namanya Taste Buds Cafe.. apa lagi.. masuk lah kan.. ffuuuhhh, cafe tuh sangat exclusive okiesss.. Smua lam tuh warna hijau...hijooo... 



Dak Kecik (Anis ngokngek), Min, Yuyu, Hanim and Mimo.. Memang best sangat bila skali skala lepak cam nih n bertukar-tukar cite.. weehheeee!! smua cite kuarkan, sampai kan cite sal orang sakit Psychology Disoder pon kuarkan...*korang google lah ape maksud tuh yek* Memang sunggu menyeramkan..=.='


Dah masuk lam tuh, ape lagi..order makan lah kan.. hehe.. dah lah abg waitress kat sini smua hensem2.. Kitaorang ape lagi, tergedik2 kat situ lah..=.=' oppppss!! takde maknanya.. kitaorang wat tak tahu jek.. Siap boleh gelak2 besar lam tuh tanpa hiraukan orang sekeliling..hihi.. Sungguh tak malu..=P




Komen skit sal makanan kat Taste Buds Cafe nih... Nyuuummmm3!! harga affordable untuk student..=) So, sape2 yg nak perkena Mee gorang Penang, Nasi Goreng Sambal Berapi, sila lah.. Western Foods pon ade kat sini.. Kita orang makan sambil gelak2 sampai tak sedar cafe tuh dah nak tutop...hahaha..

Patutnya ramai agi roommate DG5 nih, ade kat 17 orang klu tak silap.. tapi memandangkan ramai yg ade keje, ade meeting, maybe ade yg lik umah.. maklumlah cutikan.. So, 5 kerat nih jek lah yg datang.. Tapi sangat Fun bila lepak ngan dieorang.. Klu bleh nak lepak cam nih hari2.. tapi nak wat camne kan.. smuanye lain kos, dan jarang jek jumpa..klu jumpa tuh, selisih ngah jalan jek kan..=.=' sdey....


Tepon yg paling burok adalah tepon saya..(^_^)



Dah cafe tuh pon dah nak tutop... Ngan senyuman dan layanan yg istemewa dari waiters yg hensem2 bak Kpop, kami ngan berat hati nak meninggalkan cafe tuh, =.=' Tak bleh jadi nih, kami pon sambung menyembang agi kat cafe HS lak.. hahaha...!! sampai kul 11 baru reti nak balik anak-anak dara nih smua..


Balik lak, ade ke patut nek motor bonceng 3 orang..hahaha! Tq Mimo hantarkan Kak Yus balik..klu tak lari sorang2 balik jalan kaki.. Dah lah duk dengar cite seram dari si Anis tuh..=.=' terus tak berani nak lik jalan kaki sorang.. hihi.. 


Pape pon, malam tuh sangat gembira.. Time kaseh smua coz datang gak malam tuh, walaupon cuaca cam kejap hujan, kejap renyai tuh.. Tapi Alhamdulillah kita dapat berkumpul jugak..(^_^) Harap nnti daat berkumpul lagi..adios~


5 comments:

  1. hah? exam hari ahad? sangat luar biasa..
    aku takde hp lebih parah kot? haha.

    ReplyDelete
  2. tergediwx gewdiwx dgn abg waiter. amboiii..

    ReplyDelete
  3. apakah??! awak student uia ke? kenal kot semua orang kat atas tuhh. kecuali awak. huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..