Thursday, 27 October 2011

Rehatkan diri kat Spa & Salon


Pagi semua..=) Hari nih dah hari khamiskan..=.=' cepatnya masa berlalu.. tup tap tup tap ahad nih dah 30hb, dan saya ade mid exam CB.. wahahaha.. knapakah saya masih blom study?? hurrmmm! Saya tersenghalll dua,tiga hari ini..


Lupakan dulu sal nak exam tuh k.. skang nak ajak korang p Salon & Spa...Dah tension-tension study nih, dah tension-tension keje nih, apa kata kita merehatkan diri dengan wat facial muka, massage muka, treatment rambut... Tambah-tambah agi gadis-gadis dan kaum wanita yg bertudung nih, walaupon bertudung, kita perlu jugak jaga rambut kita nih.. bukan apa, untuk kesihatan rambut kita.. takde lah bau hapak jek kan..huhu..


Okies, Cik Wendy nak cadangkan satu tempat.. dekat ngan Sri Gombak.. Klu student-student UIA tuh, senang jek lah nak p sini.. harga pon affordable la.. takde lah mahal sangat kan..=) Salon nih baru jek bukak dan skang, ade promosi pembukaan..


Nama salon nih Mista Ballenza Beauty Spa & Hair Salon. Kat situ ada spa dan salon skali. Perkhidmatan Make-Up pon ada.. So, tak yah susah klu ada dinner or function pape, dah wat rambut ape smua, leh jek terus make-up kat sini.. Pekerja kat sini pon peramah dan mesra pelanggan.. Service dia?? Tip Top! 9/10 puas hati.. So, jom kita usha gambar.......


Cik Wendy tak kerja kat sini pon..hehe..
klu nak sikat rambut, meh saya tolong sikatkan..=P



Salonnya Chantek sangat..=)



Treatment rambut, mask rambut..


Highlight rambut...


Spa.. Facial muka kat sini lah.. huhu..


Produk yang di gunakan.. Mista Bellenza



Hehehe.. dan itu Cik Wendy ngah nak wat facial muka.. pas buat facial tuh, ase muka tegang, berseri dan agi bersih daripada kita cuci muka hari-hari.. Budak lelaki pon leh wat facial muka jugak ape, jangan kata tak leh dan malu-malu lak.. Smua orang kena jaga muka masing-masing.. Untuk meningkatkan confiden level kita, untuk lebih bersemangat melakukan kerja tanpa rasa rendah diri..huhu..

okies lah, skang nih ada promotion kat salon nih, so ape lagi..yeaayyy!! jom kita p wat rambut.. hehe..Ade sape-sape nak ikut skali tak?? melepas klu tak wat.. waktu promosi nih lah leh dapat harga yg berbaloi-baloi.. 

PROMOSION HAIR 20-30 OKTOBER.....
Color RM100-200 (long)
rembonding RM80-150 (long)
Treatment normal RM45-55
Treatment amploss RM80-100
Digital prem RM100-200 



Camne nak p sana?? Nih laluan dari UIA ke salon tuh k.. klik untuk lebih besar dan jelas..


ALAMAT:

Mista Ballenza Beauty Spa & Salon
No 13-1,JALAN PGN 1A/1,
PINGGIRAN BATU CAVES,
68100 BATU CAVES, 
SELANGOR DARUL EHSAN

CONTACT NO: +601112132423 (MR.AFIQ)



Okies, sekali sekala p rehatkan diri kat salon & spa nih best jugak.. Klu nak wat facial kat umah? hurmm.. langsung takde.. angan-angan jek..melainkan memang rajin.. hihi.. k lah, jap g kita bercerita sal Dinner ngan roommate lame Cik Wendy lak k.. klu korng nak try Mista Ballenza Beauty Spa & Salon nih, contact jek no. kat atas tuh k.. okies, jumpa jap agi..adios..(^_^)



7 comments:

  1. bestnye klu dpt manjakan dri :D

    ReplyDelete
  2. siap promosi lagi ni.pergh. aku tobat nak facial.. haha.. sakit bila dia picit muka kite..

    ReplyDelete
  3. hihihi. saya buat facial kat rumah je. my mum bukak spa facial sume. :D

    ReplyDelete
  4. wah, bukan main lg promote.. hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe... x pernah g wat facial.. wat sendiri... =.=

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..