Friday, 21 June 2013

Outdoor Photoshoot Pengantin Merah Menyala



....بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Salam Jumaat kepada semua umat Islam.. Penghulu segala hari.. Tanpa lengahkan masa.. Ain uploadkan sedikit gambar outdoor photoshoot yang Ain janjikan hari tuh.. BACA SINI. Ain jadi bidan terjun untuk jadi photog masa Majlis Sambut Menantu abang Ain pada bulan lepas. 


Dan inilah hasilnya.. Budak baru belajar.. Takde mahir sangat pon.. dengan berbekalkan Nikon D40 yang flashnya dah rosak.. ekeke.. Masih banyak yang perlu Ain pelajari dan polish skill lam bidang photography nih.. Klu sudi.. komen dan bagilah tips2 nak memantopkan lagi skills nih yep.


Time kaseh sudi membaca blog nih.. Selamat cuci mata.. =)








Adios~







7 comments:

  1. huh ingatkan ko kawin awwwwrrrr

    ReplyDelete
  2. shantekkkkk... pandai ain edit. nanti leh amik gambar ai plak...ekekee

    ReplyDelete
  3. @mawardi yunus: bukan aku la yg kawinn.. grr~

    @dikbee: boleh jek u.. ekekke..

    ReplyDelete
  4. comey... asik amek org punya jer tuan tahan bila lagi?? hu hu hu ^_^

    ReplyDelete
  5. mati2 ingat ain yg kawen.. wah lawa angle kau!

    ReplyDelete
  6. gambar first tu je yg xsharp.. tp cantikkkkkkkkkkkk..! jeles..jeles..neh..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..