Thursday, 23 May 2013

D'Ganu Steamboat

....بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ



Selamat Malam smua... Masa nak study nih lah sibuk nak update blogkan.. hihi.. Biar r.. nakw at cam ne.. takkan nak biar bersawang plak blog nih.. Alhamdulillah.. tadi dapat berita baik dari family wendy.. In shaa Allah.. nanti akan bukak satu lagi cawangan Kak Wan Corner kat area Gong Tok Nasek, Kuala Terengganu.. Semoga dipermudahkan segalanya dan dimurahkan rezeki keluarga kami.. =)


Haaa.. nak nak share ngan korang semua tentang sebuah  Restoran Steamboat kat Kuala Terengganu.. restoran tuh terletak di Pulau Duyung, Kuala Terengganu.. Nama restorannya D'Ganu Steamboat.. dekat jek ngan Ri-Yaz Heritage Marina Spa & Resort.. jalan kaki jek klu dari situ.. hihi..

Okies.. jom lah kita tengok gambar nye okies~ Selamat jamu mata... =)









Wendy p makan kat sini bersama dengan mereka-mereka semua.. Kami berlima jek.. Semuanya kawan skolah lama wendy masa Sekolah Menengah dulu.. Dah lama giler tak jumpa dieorang nih.. walaupun masa skolah dulu takde lah rapat sangat.. tapi kenal lah dieorang.. hihi..


Selain dariapda tuh.. pemandangan depan restoran nih sangat chantek dan indah.. Perkampungan Nelayan katakan.. dan kat seberang sungai tuh kita leh tengok bandar Kuala Terengganu..








Yeaayy! Alhamdulillah.. sedap jugak makan kat situ.. kenyang peroot eden.. hihi.. k lah smua.. Nak baca entry sal Restoran Nasi Arab dan jugak Restoran Steamboat di Terengganu tak?? KLIK kat warna pink n ijoo tuh ek.. adios smua.. nanti wendy balik Terengganu..wendy update lagi restoran yang best-best kat sana..=)


1 comment:

  1. bestnya dapat makan dan jalan2 di terengganu nie..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..