Friday, 2 November 2012

Detim lagi.. ;D

Salam Jumaat smua.. Hari nih, wendy ase nak online.. update blog.. tetiba wifi laju.. Al-maklumlah skang musim org Mid Exam.. Padahal wendy pon ade exam gak petang nanti.. hehehe


Lupakan kejap pasal exam tuh, coz mood study masih agi kat laut.. lom sempat agi nak p pancing.. Jap ag lah, pas pada dah kemas2 bilik nih yep!


Skang kita mood nak berdetim jek nih, asyik detim, detim, detim.. Takde keje lain ke wendy nih?? hahaha.. ini jek keje yang ade.. Klu tak detim tak sah.. ate ramai teman.. Apa salahnya kita berdetim sakan.. nanti dah kahwin esok2.. Takde masa dah nak detim sakan-sukun macam nih.. =P


Ari tuh, ada budak nih, dah lah demam.. Nak jugak dia kuar jejalan.. Nak jugak ajak wendy detim.. #eh! bukan wendy ke yang duk sibuk ajak dia berdetim?? haaaa.. kan dah kantoi... hihihi, memang ku akui, aku nak sangat2 berdetim ngan die.. T_T


Dari hari ke hari, minggu ke minggu.. Perasaan uh bergolak-golak *perkataan baru* dan meronta-ronta nak kuar detim ngan dia.. hihihi.. Ye lah, dia kan segak agi hensem.. sape tak nak wes.. So, bila dah decide nak kuar tuh, kami pon ape agi bertemu janji lah..


Tempat: Wangsa Walk
Masa: Zuhur - Maghrib
Aktiviti: Makan, tengok wayang cite "Hantu Kapcai" *Pakwe wendy berlakon- Zizan Razak*, makan lagi..tapi kali nih ngap eskem!, shopping sakan, solat, lepak2.. ambik gambar dan gossip jap pastu pulang ke rumah memasing..




 Wendy tayang muka jap, boolat macam bola.. =.="


Haaa.. nih lah budak yag demam tuh.. Batuk2 sakan lagi die makan eskem..=.="




Mr. Bobo untuk dia.. hehehe.. Cumey!! macam adik jugak.. =P 
Adik Azie pon blogger jugak auwww.... Nih blog nyee.. 


Adik.. keciknye... hahahaha! Bleh plak die ingat wendy kai heels..=.="


Bila masa dah mencemburui kami.. Kami terpaksa pasrah.. Padahal masing-masing taknak balik ag.. disebabkan keadaan yang 'awkward' terjadi.. kami melarikan diri masing-masing.. hahahaha!! 


Sampai situ jek lah detim kami pada hari itu.. kami rancang nak detim agi.. InsyaAllah.. lepas adik azie habis exam SPM die tuh, baru leh ajak die detim.. Akak ucapkan "Good Luck!! Do ur BEST!! " Study btol-btol okiess... Jangan nakal-nakal.. Nanti akak ketuk kasi pendek agi.. hahaha.. adiosss~ MISS U... :*




8 comments:

  1. ehhh adekk aziee rupannya . wahh syokk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wehehehe..memang syiok abis lah.. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Hewhewhew..sila balik Malaysia cepat skit, leh detim sesame lak.. ;)

      Delete
  3. hamboi tgh test pun sempat lagi tau dia detim! hehehe.. (^^,) manyak syok!

    ReplyDelete
  4. sedapppp...ayie suka yg tang wendy mkn tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spageti ke ayie?? Wendy suke mkn kat sini.. Sedap!! :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..