Tuesday, 10 July 2012

Dinner di Intai-Intai, Pantai Batu Burok

Salam smua.. haa.. malam nih wendy nak update skit sal dinner wendy hari nih.. Alhamdulillah.. Rezeki hari nih, bukan apa, ari tuh ade dapat bite dari kawan wendy sal kedai abg die baru bukak.. Kedai nya diberi nama "Intai-Intai" wow! namanya sangat unikkan.. ahakszz!


Kedai nih terletak di Pantai Batu Burok, Kuala Terengganu.. Klu korang berada di sekitar sini, boleh lah roger-roger wendy.. belanja wendy makan kat sini..hehehe.. Okies, tanpa cite panjang, jom kita cuci mata jap..=)


stylo skit..lain dari yang lain..



Chicken Chop



Bolognese Spageti..


 Banana Boat tepi Pantai Batu Buruk..


 Bbuurrppp!! Alhamdulillah...



Haaa.. Tuan blog kasi posing skit.. Tibe-tibe jatuh cinta ngan warna oren! 
Tanduk kambing.. beeekk! beeekkk!


Hihi.. tadi ditemani oleh kupu-kupu wendy.. Aliya.. Time kaseh yunk sudi teman titew.. dan terkeluar kisah wendy bakar umah masa kecik.. OMG!!! betul ke?? nak tau betul ke tak, stay tunedd.. adioss~


5 comments:

  1. dah lama x makan banana boat...nyum3..

    ReplyDelete
  2. Dengar dari nama tu memang unik.. Makanan dia ok tak? If ok & berbaloi dengan harga balik ni bolehla heret incit asben gi try.. Hehehh..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..