Tuesday, 5 July 2011

Ape yg Cik bluewendy wat skng??




Salam smua.. Cik Bluewendy baru dah wat keje.. penat nye!! hehehe..
Ape ek agaknye Cik Bluewendy wat ek..=P cube korang teka..teka jangan tak teka...
(^_^)




10 comments:

  1. hmmm nak buat contest dapat free hello kitty tu? heee :D

    ReplyDelete
  2. http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
    jom join bloglist cik en

    ReplyDelete
  3. hurmm cik bluewendy bru habis shopping? ;p

    ReplyDelete
  4. kih3.. sila cuba agi..kih3..=) dh dekat2 dah tuh

    ReplyDelete
  5. baru shj mengurangkan duit kan..heheh..

    p/s: ain,nape bila kt nak view profile kamu dari komen,xleh ea..tulis not available pe ntah..

    ReplyDelete
  6. nuyui..hehehe.. cuba agi..dah dekat tuh..:P

    ReplyDelete
  7. bw baru je beli brg2 tuh semua sebab nk bg present utk Miss A kan??hehe

    ReplyDelete
  8. cik bluewendy wat ape..no idea la..ehehehe

    ReplyDelete
  9. Miss A: hehehe...
    mohdhazlan..: waahh!! macam tepat jek nih..ahakszz!!
    amnie: tnye mohdhazlan..kih3..:P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..