Friday, 17 June 2011

Aku tiba2 nak join ANDA DAN SHAWL CONTEST

Elopz.. Percaya atau tidak, aku dah join contest nih,, hati berdebar2 jekk..
*dup!dap!dup!* 

saje suke2, gedik sangat..coz takde keje nak wat dah kot?
tanya 2 kupu2 aku tadi, die cakap join ler.. mane la tau bertuah..
huhu..kerana ade supprot yg kuat, aku pon dah upload la pic aku kat wall tuh..uhuk!!

Korang like banyak auw.. hihi..
nih link nye..:

5 comments:

  1. time kaseh tikin..jgn lupa vote auw~=)

    ReplyDelete
  2. time kaseh tikin..jgn lupa vote auw~=)

    ReplyDelete
  3. time kaseh yana.. vote jgn tak vote..kih3..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..