Friday, 16 March 2012

Photography: "Lights Painting"

Elopz.. Last week wendy ade blaja cam mane cara nak wat "Lights Painting" masa lam kelas Photography.. Pergghh! memang sangat memerlukan kesabaran yang tinggi dan kreativiti jugak lah nak wat benda nih.. Mula-mula tuh, tak paham gak cam ne, last-last jadi jugak..(^_^)



MODE: Shutter Speed

Sir suh hantar satu gambar yang bertemakan "Lights Painting" nih.. 
Masih dalam usaha lagi nak dapatkan gambar yang bermutu dan unggul.. hehehee..



Hahaha.. nih dengan bantuan Rayyan.. Eja nama wendy pon tak btol nih..=.="




Tak habis eja lagi..=.="



Wendy: "Cam mana nak wat ek, bila kita klik kat OLD POST dia kuar NEW TAB..??"

Rayyan: " Laaa.. kan ade TUTORIAL kat blog ayg.. tgk jek lah kat situ.."
Wendy: Terkedu.. Lam ati aku berkata "perli nampak".http://www.emocutez.com



P/S: Thanksz dear, coz drawing my life with colourful rainbow.. http://www.emocutez.com



12 comments:

  1. adik cik tikah pun pandai buat benda ni <3

    ReplyDelete
  2. Very nice. Pakai DSLR ape ni?

    http://palereddot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cool punya light graviti. wuh.

    ReplyDelete
  4. sumpah x tahu menahu psal bnda ni. haha.. first time tgok. nice jugak..

    ReplyDelete
  5. okey le teww.. CK lagi tak pernah wat.. pe bnde alah tu p0n tak tahu. sadis @_@

    ReplyDelete
  6. nape wendy ngn rayyan plak??? sentap *tetiba :P

    ReplyDelete
  7. cantikkkk...

    http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..