Wednesday, 4 January 2012

Day Four: 8 wishes

Dah lame tak update About 8 nih.. Dah 2 ari wendy bertapa kat library.. Alhamdulillah, ngan effort yang ada nih, leh gak study.. aaa.. klu duk lam bilik nih, mau tak study kot..6 ari yang lepas, sia-sia macam tuh jek kot.. bad habit nih, memang kena buang jauh-jauh..!!

Hasrat kali nih wendy nak gtau hasrat yang tak biasa wendy gtau.. Maybe berlainan dari wishlist yang kat sebelah kanan blog nih..


Day Four: 8 wishes

1. Hasrat yang pertama, nak lulus smua subjek untuk sem nih dan jugak sem-sem yang akan datang
2. Dapat p melancong or travel seluruh Malaysia
3. Berkhemah macam zaman-zaman skolah dulu..
4. Dapat jadi photographer yang berjaya!
5. Dapat kumpul kasut/heels/wedges yang banyak
6.Jumpa ngan bintang hati wendy..
7. Buat sesuatu yang romantik untuk bintang hati wendy
8. Dan akhir skali, bertunang dan menikah ngan bintang hati wendy..




P/S: Waahh! Semoga apa yang dihasratkan ini termakbul... Amin Ya Rabb..(^_^) 

6 comments:

  1. semoga tercapai ke semua nya

    ReplyDelete
  2. weee. jadi fotograferr tu best2

    mudah mudahan semua wish tercapai la eyh. all the best!!

    ReplyDelete
  3. salam BW sini..
    Amin..amin..amin..

    selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  4. @D'nur:insyaAllah dear..=)

    @cekbolat-bolat:oh yeaahh!! hehe

    @Phat: tq abg phat..=)

    @syakey:tq dear.. u 2..=)

    @bhb: amin.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..