Thursday, 1 December 2011

Hepi Besday Pka..Pka..Pka..=P

29hb November.. Adalah Besday 
Pka..!! Pka..!! Pka.!!. 
*bunyi gema2 cam lam gua*

Sape Pka tuh?? 
Ntah..=.="


hehehe.. Pka, awak jangan marah yek..Saya tahu awak dapat surprise besday yang sangat sweet!! Sambil masa tuh saya pake kain batik. Yeaayyhhh!! Cik Wendy pake kain batik atau korang panggil kain sarung.. masa sambut besday Pka kat depan pintu pagar Hafsah semalam.. Hahahaha.. Ntah kenapa smalam rase nak turun bawah tuh, sambil lepak2 ngan Pka dan Marini kat depan pagar Hafsah dan kat Bus stop no.4 UIA.. Smua orang pandang2 jek.. ape kejadahnye minah nih pake kain batik malam2 dan jalan2 kat sini..=.='

Dah, lupakan sejarah pake kain batik kat perkarangan UIA, Eheeemm!! Saya pompuan Melayu terakhir.. Oppsss! terperasaan lak kat sini... Dah.. dah.. dah.. Jangan nak galok sangat kat sini yek.. Pok pale kang!*marah2 lam bahasa Ganu* Sape blom knal Pka saya lagi?? Sila p kat SINI skang..!!!

Klu korang tak puas hati meh nak tempek gambar Si Pka tuh kat sini.. 
hehehehehe..=P


Awak sangat cun lah..!! Saya suka bila awak chantek macam nihhh!! 
Waahhh!! dah jatuh cinta dah.. >.<
I nak jadikan You my Lesbo bleh??
Opsss!!

Gurau jek.. Pape pon, saya nak ucapkan Hepi Besday!! kat awak.. untuk ke lapan pulooh kalinya..!! Saya doakan awak makin chantek, makin ceria, makin bahagia dan makin gemok! *dengki tol*  hahaha.. gurau jek... Adeh, banyak tol saya nak bergurau senda ngan awak kan..
Yelah nanti blom tentu dapat gurau senda ngan awak lagi kan... Sdey plak asenyekan..=.="


 


Awakk..!! nanti nak kawin pake lah gaun nihh.. Cumeeeyyyyy!!!!
hihihi..=P Pake jangan tak pake auuuwww! Kompom kiut miut jek awak nanti.. 
Yang kat bawah nih plak, kek yang di idam2kan gadis Hello Kitty Pink nih..=P


Rock skit kek nih yek.. k lah, nak tdo dulu.. 
penat duk wat on9 assingment tadi..
adios.. selamat malam, tdo lena2..=)




5 comments:

  1. yela.. sy pun jatuh cinta kat dia.. Eh? hahah

    ReplyDelete
  2. kurang asam betol doakan pka makin gemok.hahaha. tengah diet tau. makan sikit je. berat br turun 2 kilo.hahaha. anyway thank you for birthday suprise. i love u. btw, xnk la jd lesbo ko. i'm straight!

    ReplyDelete
  3. @kura: hihihi..saya gtau kat die..!!

    @syafiqa syeba: uhh!! jeles tol saya berat awak cepat turun! awak straigh?? hik3.. hancur harapan saya..kih3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..