Monday, 8 August 2011

Siapa yg Bertuah?? Pemenang GIVEAWAY EXSPRESS BY I'M BLUEWENDY

Salam smua.. Masa yg di nanti2 kan.. 
Sapekah yg bertuah untuk GIVEAWAY EXSPRESS BY I'M BLUEWENDY nih?? 
Jeng! Jeng! Jeng!!

Sblom tuh, knalkan dulu Adk Tasha.. 
Die lah yg tolong Cik Bluewendy cabut NO. yg bertuah.. 
seramai 63 blogger yg sertai GA nih..(^_^)




Siapa yg Bertuah??



Untuk Hadiah yg Pertama..






Hadiah yg. kedua..





Hadiah yg ketiga




Tahniah kepada pemenang2, korang leh la emailkan 
alamat dan no. tepon korang kat email Cik Bluewendy okies.. 

wendy_bgurlz@yahoo.com

Kepada yg lain2, time kaseh kerana sudi join GA nih, 
dan Cik Bluewendy harap pada masa yg akan datang korang sudi join agi auww.. 
InsyaAllah ada rezeki akan datang..

Sayang korang..!!

Adios~



11 comments:

  1. alhamdulillah menang.. terima kasih ea.. :)

    ReplyDelete
  2. ala...xmenang lg..
    hukhuk... xpela..
    laenkali boleh cube lagi :)
    congratz pemenang :)

    ReplyDelete
  3. wow..1st prize gitu..
    Thanks miss blue inform kat rumah me.. :)
    details me email ye..

    ReplyDelete
  4. wah first time menang GA neh,,tengs sangat2,,nanti saye send alamat and no tepon dekat emel awak.

    ReplyDelete
  5. congrats bg pemenang~!! ^_^

    ReplyDelete
  6. sdeynya xmenang,xde rezeki..huhu
    pape pn tahniah kpd pemenang!!!:)

    ReplyDelete
  7. Fieda: huhu..cuba lagi..insyaAllah rezeki ada di mana2..=)

    Haiza: tahniah dear..=)

    Aima: hehe..cuba lagi auw.. insyaAllah ade rezeki..=)

    Shida: tahniah dear..=)

    Pinkaholicx: ahniah dear..=) k, nanti saya tgk k..=)

    Myra:tak mo sdey2.. cuba lagi k..=)

    ReplyDelete
  8. sdey . ta de rzeki .. =="
    thniah tuk yg mnang ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..