Wednesday, 20 February 2013

Jimba lagi.. dan lagi..

Pagi smua.. sblom wendy sambung tido balik..jom kita baca apa yang wendy nak taip pagi nih.. Ingat lagi tak entry yang pasal Blogger Gathering n Besday si Iffah Betoffah tuh? Klu lom baca agi, meh baca kat SINI . Gathering tuh bukannya sampai hari tuh jek..tapi bersambung plak hari Ahad kemudiannya...



So, last Sunday uh, wendy pon berangkat ar ke rumah kak PPP.. Tengok ape yang kami buat kat situ.. makan dan makan lagi.. hahaa... makan tuh memang keje kami waktu lapang.. eh.. Serius beb, kak PPP punya nasi ayam sedap.. nak makan banyak-banyak malu.. *padahal menambah 2 kali* Ok, lupakan acara makan tersebut.. Pas pada makan tuh, kami pon bersantai-santai lah..


Macam-macam acara dan aktiviti santai berlaku seperti acara B2B, tengok tv, tengok Runningman dan tengok benda yang tak patut di tengok.. Teeettt! Teeettt! Teetttt! Ok, klu ebu tau Wendy merayau-rayau kompom kena marah, tapi kan.. Kompom jugak ebu tak marah klu kuar berjimba-jimba ngan dieorang smua...


Maka, after the santai-santai activity, we got bored and.. eh, terspeking London plak kat sini.. Kami pon meyusun langkah pergi ke Wangsa Walk. Masa naik lif, si Zaitul dengan rela hatinya menjadi konduktor lif.. Kami naik lif uh ke setiap level sampai lah level 9.. Memang happening n gelak2 besar lam lif uh..


Next, kami pon dah sampai kat Wangsa Walk.. dan terus serbu itu Superstar pusat Karaoke.. ntah tak bape nak ok lah Superstar uh, tapi layankan jek lah kan..





Serius lame gila tak karok.. sakit tekak-tekak dok jerit.. Ngan iffah nya sore macam Ella, jatuh cinta jap wendy di buatnya.. dan Zaitul dan Dik Bi turut sama memeriahkan Superstar pada malam tuh.. Eh, kak PPP pon ade.. Touching jek dengar kak PPP nyanyi lagu omputih tuh.. friend amde ntah.. tapi best lagu tuh.. dan adik Mirza pon ade jugak.. Si Umar plak, lagi ar menabah wat wendy jatuh cintajap dengar dia nyanyi.. hak3.. Memang smua orang dengar die nyanyi akan jatuh cinta eh?? Ok, understand.. kompom si Umar ramai peminat kan? hak2.. nak mintak sign r nanti..skali ngan Ella..





Oh... memang banyak aksi-aksi hebat yang kami lakukan.. klu gambar atas nih aksi si Miko ek.. After dah penat berkaraoke, kami pon ape lagi serbu kedai makan.. Tadaaaaa...!!


 Ce teka kat mana?


Hahaha.. port kat luar jadi pilihan, kot-kot kami terbising lam Restoran Ayam Penyet Best uh.. Memang bsiing pon, gelak tak hingaatt, pecah peroot sampai ade yang tergolek-golek, terkucil lam suar.. eh, bukan wendy.. tapi orang lain.. Sape?? Ntah.. men tembak jek tuh.. Sila jangan percaya... =P


Smua cerita terkuar malam uh.. Serius kelakar.. Krem peroot nih gelak tak henti.. Ngan tagline Beby nya, Cengkam nya, KiKi nya.. aihh.. macam2 agi lah.. Memang geli peroot dengar.. dan klu di ulangkan balik, memang akan ade yang terberanak kat situ..=.="





hihihihi.. masih tergelak agi ingat kisah malam uh.. Ok, sampai sini jek lah entry kali nih, bantal dan Pio'o dah memangil-manggil ajak sambung tido.. Gathering yang sangat happening dan pening.. eh, walaupun sedikit penat, tapi seronok tak yah habak la.. So, camne ngan weekend korang? Kompom agi gempak kan??


You don't need to do everything to make you happy. 
You just need to take good care of those people who make you happy.



InshaAllah, berjumpa lagi.. trima kasih smua dan memang tak serik la kuar ngan dieorang smua.. lagi rasa nak jumpa slalu pon ade.. Ok lah.. Smoga hari ini dan hari-hari yang mendatang kan lebih baik dari hari semalam... Take Care smua.. adios~ 



11 comments:

  1. aku nak jatuh guling2 bace entry kau..
    esp part baby n cengkam!

    ReplyDelete
  2. hahaha... sronot kan.. wei, aku pun hepi jugak lepak2 ngan korang sume...

    ReplyDelete
  3. @lelaki ini: hahaha.. aku klu ingat balik bnda tuh, aku akn terbayangkn muka ko sebut beby.. haahaha!!

    ReplyDelete
  4. @ Dik bee: if ade masa free kita jimba agi nak? hehe

    ReplyDelete
  5. @v: serius babe, tanya dik bi klu tak caye.. hehe

    ReplyDelete
  6. wah best nye la kan berjimba

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Dan mcm biasa, aksi kak ppp paling mengancam skali,hahahah

    Makan aje keja korang ya :D

    ReplyDelete
  8. err, aksi tutup mulut tu bukan aku punya la...tapi cik pipah pengasasnya...

    sigh. jeles oh jeles...

    ReplyDelete
  9. halahai...rase rindu lah nak jimba lagiii...

    kl kl kl.. lagak konduktor lift..
    ekekkekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..