Saturday, 12 January 2013

Berakhir sudah..

Salam smua.. Alhamdulillah..akhirnya berakhir sudah Sem1 2012/2013 nih.. Dengan jayanya final exam berjaya di tempuhi.. walaupun gunung-ganang terpaksa didaki.. tapi, Alhamdulillah.. smuanya berjalan dengan lancar.. Tinggal doa n tawakal jek lah ngan result nanti..


Wendy nak ucapkan ribuan terima kasih kat smua.. kawan-kawan seperjuangan, kawan-kawan blogger, kawan-kawan yang sentiasa mendoakan kejayaan wendy.. "Time kaseh smua" Semoga korang jugak berjaya dalam bidang yang korang ceburi.. Chaiyokkk!!


So, skang cuti akan start.. Selama 3 minggu akan duk umah, ape ek perancangan wendy bila kat umah ek? Jadi tukang buat air lagi ke InshaAllah, akan tolong ebu skit2 kat kedai.. skit2 jek lah, coz wendy ase, cuti nih, wendy nak g menuntut ilmu lam bidang menjahit dan buat kek.. kui3.. doakan wendy tak hangat-hangat taik ayam k.. 

 wendy dan Umairah Husna


 Habis jawab exam petang ritu, terus lari p family dinner.. ebu n papa datang, so memang tak lepaskan peluang jumpa dieorang.. Padahal, the next day, still ade paper n lom study..kih3


He is my HERO.. Papa!! Miss u so much!! 


Seriously, i miss my family so much! i miss my papa, my ebu and my room at home.. hihi.. Tak sabar asenya nak balik umah dan bersama family tersayang.. Isnin nih, inshaAllah baru balik ganu.. Hopefully, cuaca kat terengganu tak banjir-banjir dah.. Supaya, wendy bleh bersiar-siar sekitar Kuala Terengganu uh.. 


Sem nih sangat best, banyak kenangan manis-manis bersama kawan2 dan sem nih, asenye berlalu dengan cepat, baru rase indahnya study.. yup, rasa sem nih, wendy rajin sangat-sangat berbanding sem lepas yang banyak main-main.. so result pon main-main jugak lah kan..=.=" Harap-harap result sem nih meningkat dan takde lah paper yangs angkut..Amin Ya Rabb.. risau sangat ngan paper finance uh... :(


Dah lah, doa jek lah agar result smua ok.. tawakal jek lah.. perghh! pasrah gile perasaan nih.. Sabar jek lah kan... Tahun 2013 nih akan ade banyak majlis kawin-kawin dari kawan-kawan..Termasuk lah my Bestfriends 4 ever.. Raihan dan Aini.. wah! Seriously nanti dieorang dah dapat title "isteri orang" hihihi dan title "suami orang" plak untuk wek my childhood bestfriend 4 ever and my only bestie ikhwan.. *lap air mata* Tersedih jap.. Alhamdulillah.. Smua orang yang wendy sayang bertemu jodoh masing-masing.. Semoga smuanya bahagia ke ahir hayat dan sentiasa dalam lindungan-Nya... Amin Ya Rabb


Counting days from now.. 2013 dah umo 24 tahun.. wohh! tua dah asenye..  skang bukan masa nak main-main lagi dah.. Setting smua planning hidup dari sekarang.. dan azam baru 2013 nih, nak tunaikan smua nya impian yang masih lom tercapai tuh.. OHYEAHHH!! chaiyokk! chaiyokk!!

ok lah, peroot dah lapar..nak p makan dulu lah... adios smua.. Love u All~ 

8 comments:

  1. dah abeh??/tahniah wendy tggu reslt je la

    ReplyDelete
  2. salam ain:)

    aha..layan lagu korea...fans K-POP eh? hehehe

    kenal dah dgn famili ain...makan satu famili rasa bahagia...kenangan terindah :)

    ayie yakin ain akan berjaya dlm exam tu..insya Allah :)

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya ya cik Wendy! Tahun baru berserta dengan azam baru. Saya yakin cik Wendy sudah buat terbaik untuk peperiksaan akhir. Ameen.

    ReplyDelete
  4. @budak kampung: a'a.. tunggu result jek lah..dup dap dup dap

    ReplyDelete
  5. @ku anas: hahaha..tunggu org masuk minang nih

    ReplyDelete
  6. @依之汉: amin..thanksz dear.. u too :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..