Wednesday, 3 August 2011

Hari last berbuka puasa di rumah...

Salam.. korang ngah wat pe 2? ngah prepare makanan untuk berbuka ke? huhu.. rerajin lah tolong mak kat dapur yek.. Cik Bluewendy pon baru dah sediakan juadah untuk berbuka ari nih.. Menu hari nih, mee rebus, ikan singgang, ayam golek n peberet Cik Bluewendy ikan goreng! ahakssszzz!! 

Macam tahun2 yg sudah, kena sediakan 3 air untuk Papa, 1 air masak, 2 air panas, 3 air sejuk.. hurmmm!! kuat minum air jugak Papa aku nih.. hahaha.. itu mesti menjadi satu kepastian 3 air untuk die. klu takde, mau mengamuk! =.=' Alamak! kantoi lah klu Papa baca blog nih.. sowi Papa..tak sengaja..

-Juadah Pose pertama-


Esok dah bukak kedai dah.. so, baki puasa 27 hari lagi nih, Cik Bluewendy akan berbuka di kedai Wan Corner n Catering  jek lah.. klu korang nak join, jemput2 lah datang ke kedai kami.. Pelbagai jenis masakan panas tersedia.. jangan malu2 nak roger Cik Bluewendy klu nak datang berbuka kat kedai okies.. lagi bagus klu wat tempahan awal..=)

Semalam pon dah ramai yg bukak kedai dah.. tapi kami masih malas agi nak bukak kedai..hik3.. maklumlah, hanya kami bertiga jek yg mengoperasikan Wan Corner tuh, (aku, adik tie n Mie) Harap2 esok ramai lah jugak orang kan.. Doa2kan kami di murakan rezeki okies..

k lah, nak turun dapur dulu, tengok2 ape yg tak cukup agi.. adios~

SELAMAT BERBUKA PUASA!!

7 comments:

  1. selamat berbuka gak... bestnyer ulam tu...

    ReplyDelete
  2. dear, bukak kedai makan ke?


    selamat berbuka ye gadis biru

    ReplyDelete
  3. ngahaha klu sy datag kedai tu bg r free ye hehehe ^^

    ReplyDelete
  4. nk g keje part time aci dop..?hehe
    katne eh..?hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..