Saturday, 20 August 2011

Gembira - Sedih = BAHAGIA

Salam smua.. korang berbuka apa tadi?? Alhamdulillah.. kompom sedap2 kan..hik3.. Ari nih Cik Bluewendy tak sempat nak on9 n nak melepak kat blog2 korang, sowi sangat auw..

Ari nih Cik Bluewendy gembira sangat2, coz dapat baby baru.. baby boy agi.. Nanti leh la jadi Mama.. Hik2.. Sebenarnya kawan Cik Bluewendy dah selamat melahirkan anak sulong nye pada pukul 6 ptg tadi.. Alhamdulillah dapat Baby Boy.. 

Cik bluewendy tumpang gembira sangat2.. Bila gembira menyelubungi diri nih, perasaan sdey di tolak tepi.. Bahagia melihat orang lain bahagia.. (^__^) Klu korang ade berita gembira ari nih, kongsilah ngan Cik Bluewendy.. kita kongsi sama2 okies.. K lah, sakit peroot lak nih.. Adios...






Nota Jari Cumey: tak sabar nak tgk baby boy.. camne lah rupenye.. Mesti Cumey jek..Hik3..!!! 
Nota Hati Pilu: Agak2 baby Cik Bluewendy nanti mata biru tak??


MAXIS HOT TIKET


9 comments:

  1. yayunk! kawan dah kawen n beranak..cik bluwendy bila lagi pulak?? ekeke :P jijah pon suka baby...

    ReplyDelete
  2. berita gembira nk kongsi ngan awk ri ni . Sy dpt dwet raye 50 sen . Sekian . Ahaks

    ReplyDelete
  3. actually kan ... kalau u nak tau, orang yang bermata hijau usianya lebih panjang, tapi ajal maut semua di tangan Allah kan...


    dapat baby mata biru, 7 hari 7 malam tak tido,haha

    ReplyDelete
  4. pakai kn baby contact lens.. nnti biru la mata dia..hehehe.. ^^

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah semua nya da selamat.~! tahniah untuk kawan cik bluewendy da bergelar ibu, beraya dengan org baru tahun ni..(^__^)

    ReplyDelete
  6. @cik siti: yup..sangat2 cumey..dah tgk dah baby tuh kat fb bapak die tadi.. ehhehee


    @Cik Azizah: hik3..InsyaAllah.. satu hari nanti..hik3.. baby cumeykan..=)


    @hatikubaik: time kaseh..=)


    @Bulat: huhu..syiookk tuh, dapat wit raya..=)


    @meaw: 40hari 40 mlm wat kenduri..hahahha


    @teciq:takot nnti mata die sakit..hik2..


    @aina yazid:yup..time kaseh.. org baru..hik2..

    ReplyDelete
  7. baby memang comel. ade ke tak comel? heeee :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..