Saturday, 25 June 2011

Untuk Awak: Abu

Salam korang.. sowi, lambat post sal Untuk Awak ari nih.. Harap korang smua okies k..hehehe..(^_^)

Mula2 nah untuk Abu: leh bawak awek gangster p jalan2~
Abu?? ye la Abu.. Abu Huzaifah~
Mesti korang tau kan sape.. Pemilik This is Guitar Burok!
Cik Bluewendy sangat sker baca post2 die.. terutama Awek Ku Gangster.. SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, and yg latest nye SINI Klu korang bace, memang tergelak sakan la.. Cik Bluewendy sentiasa menanti post Awek Ku Gangster nih, ye la.. mau jadi awek macam tuh jugak.. hahahahaha..
Sangat sker ngan idea Abu nih, klasik n ade kemodenan jugak di situ..
Okies la Abu, Cik Bluewendy tak nak becerita panjang kat sini.. nak bawak smua2 nih p lepak kat blog Abu.. Kompem dieorang smua dah lepak nanti pastu tak nak balik2 dah.. hahaha..=)
Jom Lepak:

! Nostalgia Klasik !
Harap2 Abu tak marah lah Cik Bluewendy copy header nih..=)

4 comments:

  1. hoho.. tehatunya sy.. :).. thnkz.. tk marah pun.. ^_^

    ReplyDelete
  2. terhatu??? hihihi.. Abu wat la bnyk2 agi sal awek ku gangster tuh..kita nak baca agi..hahahaha..sker sgt..!!

    ReplyDelete
  3. errr silap... bukan tehatunya tapi terharunya*... hikhik... kesilapan amat di kesali... :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..