Sunday, 12 June 2011

Teringin


Pagi!! eh, "dah tengahari la cik Ain oi.." kata Tuanku (my lappy)
Smalam lepak2 kat cc sampe ke subuh,nih baru reti nak bangun la..
Pagi tadi ade jugak aku blogwalking, ade tak aku tnggl jejak kat blog korang?
ada kan? kan? kan?
heheehe.. Okies, tadi aku di kejutkan dengan bunyi telepon yg sgt bising!
Kawan aku tepon tadi, n then die tanya, jadi ke tak nak p Canoeing Trip 18hb n 19hb nie..
Aku macam hah? tak tau lagi la Kak Aisyah..nak p, tapi tak tanya ebu lagi...
hahaha.. okies! skang aku ngah pening nih *ats kepala dah ada ttanda ??? bnyk2*

Kenapa?

Coz, sepupu aku ajak p Bukit Tinggi!! Tgk pic kat atas tuh.. 
Die n geng2 die plan nak p 16hb sampe 19hb nie plak tuh..
aduyai..dua2 tempat best kot!! 
aku sebenarnya dah plan awal2 untuk sambut besday someone kat sana..
tapi, tanya2 die tadi, die macam tak nak jek p..hurmmm..
so, cam ne?? Aku nak tunaikan janji aku pada die..
tapi apakan daya aku..If die tak nak p Bukit Tinggi, 
aku akan p Camoeing Trip tuh la..
Tapi Kak Aisyah suh bagi jawapan malam nih..
Uwaaaaaa!! nak nangis~ (T_T)

Awak..jom la kita p Bukit Tinggi..
uhuk3!! saya nak celebrate besday awak..
(*_*) buat2 muka kesian

Okies2!! jangan la ko mengharap sangat Ain..biar lah, nak wat camne,
maybe takde rezeki ko celebrate besday die.. next year okies? 
next next year ke? next next next year ke.. *bape bnyk next da*

Klu tak dapat p Bukit Tinggi, meh kita p Pulau meh..
Canoeing Trip tuh adalah di Pulau Besar Melaka..
kami akan berkhemah di sana!! wah!! besnye!!
nak p Kayak la... Tiba2 bersemangat jek, coz kecewa tak leh p Bukit Tinggi kan?
kih3..bior la.. jom la kita p Pulau Besar! Melaka I'm coming!!


Jap2!! so?? aku dah decide! p Pulau Besar jek la..
hahahahahahahahahaha *gelak dan gelak lagi*
Okies la! mau p mandi n siap2 nak p tengok KL Gangster...
Jom mucuk2 ku, kita p tengok wayang cite ngah meletop2 kat panggung tuh..
Jom! Jom! Jom!
bubye~ Love u All..
Adios~

(sumber gambar: google la)

3 comments:

  1. azie baru balik dari bukit tinggi =)
    memang best =DD

    ReplyDelete
  2. hoho..syafiq: jangan jeles..hehehe..
    Azie: best ke?? ala..tapi tak leh p..sdey2.. insyaAllah ade rezeki nnti p la..=)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..