Monday, 27 June 2011

MOOD: Takde Mood

Salam smua.. mintak maaf banyak2.. Cik bluewendy takde mood sangat2 nak berblogging 2, 3 ari nih.. bz satu, line internet lembap pon satu.. Mood takde pon satu, idea banyak jek mencurah2 ke ladang jagung.. tapi tau jek la kan, bila mood tak stabil, asyik nak tergolek n terguling jek.. macam mane nak berkarya kan.. hahaha.. ayat ku agak jiwang di situ~ Harap korang smua sehat dan ceria jek ari nih okies.. ari esok pon same okies, ari esok, esok pon auw~ korang hepi, Cik Bluewendy pon hepi jugak.. lalalalaaalalaaa.. okies, nak gtau memory card kamera Cik Bluewendy terkopak sedikit dan di sebabkan itu, Cik Bluewendy rindu sgt nak snap2 gambar.. tapi tak bleh, coz memory card tuh tak leh dibaca oleh kamera..kamera nih tak skolah ke? *bingung!!*  Pape pon, nak p cari memory card tuh cepat2,

"Eh awak, memoy card untuk kamera Nikon kat mane ade jual ek?"
"kedai la.."
"ye la, kedai kat mane ek?" (maksud aku kedai yg mane paling murah n terdekat)
"kedai kamera la, takkan kedai basikal kot, ape ke bodoh.."

Hurrmmm~ ade sedikit kekurangan ajar di situ n budak tuh telah di bagi satu tumbukan yg padu!
Padan muka ko.. senggghhhaaalllll~ hahahaa *gelak terbahak-bahak*
K lah, pale dah pusing nih.. nak BW jek la malam nih.. tadi ade bace awek ku gangster dari Encik Abu kita.. klaka okies! k lah, adios~
Rindu nak beron9 shopping macam dulu2
Korang ade idea tak?? huhu..=P


2 comments:

  1. hoho... ok... ambik mood 2.. tenang kan fikiran... lebih elok pegi tempat2 yg indah... :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..