Monday, 13 June 2011

KL GANGSTER 2011

Elopz smua.. hari nih aku nak cite sal aku p tgk wayang smalam..
cite ape yg aku tgk? mesti lah cite yg tengah panas di pasaran kan.. KL GANGSTER!!
mmg gangster la cite tuh..tambah2 agi ade Zizan..memang lawak bro..
meh kite tgk trailer die..




Tahniah kepada Syamsul Yusof kerana berjaya mnghasilkan filem yg mantop ini!!
memang tak di nafikan lagi  kreativiti dan bakat yg dia ada.
So, pada sape2 yg blom tengok agi filem nih, cepat2 la p tengok k..
penuh ngan aksi, pengajaran n lawak drpda my Zizan tuh..
Sdey kot, tgk zizan kena rodok ngan parang lam cite nih.. mmg real habis la wa cakap lu..
Lu tak percaya, lu p tgk la..wa tak tipu ma..

Tapi ade satu yg aku tak bape nak minat lam cite nih.. 
bila part nak gaduh2 jek, contohnya si Malik (Aoran Aziz) tuh 
mesti kena ambik rokok n cakap2 sambil isap rokok..
konon2 ade gaya gangster la klu isap rokok kan?
hahahaha..*sungguh hampeh bila tgk* *coz tak menjadi*
aku rase, tak perlulah nak wat cam 2 kan, mmg la bagi identiti gangster, 
tapi identiti tuh macam dah lapuk la..ala..wat cam bese2 dah la kan, 
tak yah la aksi nak merokok tuh, tak elok sgt eh..=P

gemoxx nye aku skang..smlm aku timbang berat 66.7 kg. 
waaahhhh!! bila la nak turun jadi 58kg nih, kena usaha lebih nih..
*berangan jek lebih tuh*
tengok pic sebelah kiri, tuh aku kat Street Market, 
okies tak pic tuh? jadi tak teknik lighting tuh??
Yg sebelah kanan lak, tgk ad jerawat kat kening..
maknanya?? kuat berangan.. hahaa.. berangan sal Zizan lah nih..
"ishh2!! tolong jaga muka anda k Cik Ain.." kata Tuanku

eh,eh,aku nak offline dulu..
k lah, mau p itu JJ Wangsamaju..
atenye nak p interview part time kan..
wish me gud luck..=)
adios~
Love u All~

2 comments:

  1. teringin jgk nk tgk cte ni tp x berkesempatan lagi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..