Tuesday, 24 May 2011

Sunshine Smile Contest by A Bowl of Soup n Jeritan Tekak !

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.


CONTEST APE NI?


Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:


2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.


3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..


4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)


6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
.
.
..
...
....
.....

Aku nak join gak lah..hihi.. Agak2 smile aku nih cam sunshine tak??
skang nak ajak 3 budak2 nih..hopefully mereka join jugak..!! 
1. Nuyuena
2. NurSha
3.Ifa

hehehe..sebarkan senyuman sechantek matahari..
dan ini gambar yg di pertaruhkan..ahakszz!!
GOOD LUCK!

"Senyuman saya paling ceria sebab saya hepi ada kawan2 yg selalu bagi dorongan!!"

4 comments:

  1. wah,senyuman yg manis!!

    moge si shfiq tergoda..heheh..

    teng tag ea..
    si shafiq ader ajak,tp sy xsempat2 wt..thnx ea.

    ReplyDelete
  2. kih3..moga2..insyaAllah...
    welcome2~ =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..